Gemerek'te Çalınan Kepçe, Harran'da Bulundu - Son Dakika
Yerel

Gemerek'te Çalınan Kepçe, Harran'da Bulundu

Sivas'ın Gemerek ilçesinden çalınan kepçe, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde bulundu.

01.03.2013 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Gemerek ilçesinden çalınan kepçe, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Gemerek ilçesine bağlı Kümeören köyünde elektrik enerjisi nakil hattı yenileme ve elektrik direği dikim çalışmalarını sürdüren bir firma adına çalıştırılan 2006 model kepçe, 14 Şubat'ta akşam saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı.

Operatörlüğünü Sinan Sönmez'in yaptığı, İsmail Kılpelit adına kayıtlı, sarı renkli kepçenin bulunması amacıyla Gemerek Cumhuriyet Başsavcılığı ve Gemerek İlçe Jandarma Komutanlığı'nca soruşturma başlatıldı.

Hırsızlık olayını aydınlatmak maksadıyla yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde, tanık ifadeleri doğrultusunda, kepçenin Kümeören köyünden kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce alındıktan sonra Sivas- Kayseri Karayolu Beştepeler köyü mevkisinde kiralanan kamyona yüklenerek Gaziantep'in Nizip ilçesine götürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Nizip, Suruç, Akçakale ve Harran ilçeleri ile çevresinde güvenlik güçlerince yapılan araştırmalar sonucu, kepçe bugün sabah saatlerinde Harran ilçesine bağlı Tantana köyü yakınlarında boş arazide terk edilmiş halde bulundu. Kepçenin, sahibi İsmail Kılpelit'e teslim edildiği bildirildi.

Şüphelilerin tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gemerek'te Çalınan Kepçe, Harran'da Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement