Gemerek'te Öğrenciler Çanakkale'ye Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Gemerek'te Öğrenciler Çanakkale'ye Gönderildi

Gemerek\'te Öğrenciler Çanakkale\'ye Gönderildi

Gemerek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ’Emanetiniz Emanetimizdir 101.Yılında Gemerek’ten Çanakkale’ye Projesi’ kapsamında 16 okuldan 51 öğrenci Çanakkale’ye gönderildi.

30.04.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemerek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'Emanetiniz Emanetimizdir 101.Yılında Gemerek'ten Çanakkale'ye Projesi' kapsamında 16 okuldan 51 öğrenci Çanakkale'ye gönderildi.

Gemerek Kaymakamlığınca düzenlenen proje kapsamında 9 ortaokul ve 7 liseden toplamda 51 öğrenci için Çanakkale gezisi düzenlendi. Programa Kaymakam Cuma Kılınç, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Barış Ulucanlı, Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun ve şube müdürleri katıldı. Gemerek Kaymakamlığı önünden yolcu edilen öğrencilerin heyecanlı olduğu gözlenirken, öğrenciler dualarla uğurlandı.

İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Özge Benli, " Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Çanakkale'ye, bedelini kanlarıyla ödeyen şehitlerimizi huzurlarınızda rahmetle anıyoruz. Gemerek Kaymakamlığımız tarafından organize edilen, 'Emanetiniz Emanetimizdir, 101. yılında Gemerek'ten Çanakkale'ye' adlı proje kapsamında ilçemizi temsilen okullarımızdan seçilmiş 51 öğrencimiz ve sorumlu 3 öğretmenimizi bugün burada tarihinin yeniden yazıldığı destanın adı olan Çanakkale'ye hep birlikte yolcu edeceğiz. Çanakkale'de şehitlerin kanıyla sulanmış bu topraklara gidecek öğrencilerimizin, birlik ve beraberliğe en ihtiyacımız olan bugünlerde bir kere daha şehitlerimizi rahmetle anarak yad edeceklerdir" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek'te Öğrenciler Çanakkale'ye Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement