Gemi Sanayicilerinden Bakan Arslan'a Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

Gemi Sanayicilerinden Bakan Arslan'a Ziyaret

Gemi Sanayicilerinden Bakan Arslan\'a Ziyaret

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gemi Sanayicileri Derneği Başkanı Ziya Gökalp ve Başkan Yardımcısı Özdemir Ataseven’i UDH Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü’ndeki makamında kabul etti.

21.12.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gemi Sanayicileri Derneği Başkanı Ziya Gökalp ve Başkan Yardımcısı Özdemir Ataseven'i UDH Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü'ndeki makamında kabul etti.

Toplantıda; GESAD Başkanı Ziya Gökalp tarafından Bakan Arslan'a teslim edilen ve sektörel sorunların dünya ölçeğinde analiz edilerek Türkiye özelinde çözümler ve tavsiyeler acil eylem planı gündemi oluşturdu.

Toplantıda ayrıca Ziya Gökalp tarafından dile getirilen ve birçok sektörel temsilcinin umutla beklediği kıyı emniyete olan borçların faizsiz tahsili konusunda Ülkenin mevcut şartlarının da dikkate alınarak kolaylık gösterilmesi konusu oldu. Bakan Arslan'ın bu konudaki iyimser tutumu ve uzlaşmacı yaklaşımı sektörün son dönemde aldığı en iyi haberlerden biri olarak değerlendirildi. Ayrıca GESAD Başkanı Ziya Gökalp, Yalova GİOSB temel atma töreni için Bakan Ahmet Arslan'dan söz alarak, Yalova GİOSB'da hızla sona gelindiğinin de müjdesini verdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Gemi Sanayicilerinden Bakan Arslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement