Gemlik'te 35km'lik Köy Grup Yolları Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Gemlik'te 35km'lik Köy Grup Yolları Yapılıyor

Gemlik\'te 35km\'lik Köy Grup Yolları Yapılıyor

Bursa İl Özel İdaresi asfaltlama ekipleri 2013 yılı yatırım programı kapsamında Gemlik-Gürsu arasındaki 35 km'lik köy grup yollarının asfaltlamasını tamamlıyor.

27.06.2013 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik İl Genel Meclisi Üyesi Ercan Barutçuoğlu ve tarım ve Köy İşleri Daire Başkanı İsmail Aksoy asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.

Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik Gemlik- Gürsu arasında 12 köyümüz bulunmaktadır, bu bölgemizdeki herkesin ortaklaşa kullandığı grup yolumuz yaklaşık olarak 35 km'dir ve şuan bitmekte olan ikinci kat asfaltını yapıyoruz, bu grup yolunun haricinde kalan yollarda ise gerekli görülen bölgelerde yama ve yol genişletme çalışmalarımızda devam ediyor. Bu çalışma sahamızda iki ekip olmak üzere toplam 35 personelimiz 20 araçla çalışmakta olup işin maliyeti ise toplamda 700 Bin TL olacak dedi.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık İl Özel İdaresi tarafından 2013 yılı programında yer alan köy grup yollarının ikinci kat asfaltlama çalışmaları kapsamında Gemlik-Gürsu grup yollarının asfaltlanmasını yerinde incelemek için buradayız. Feyziye, Şükriye, Katırlı,Adliye ve Muratoba köylerimizdeki yol çalışmaları büyük oranda tamamlanmış durumda 2012 ve 2013 yılı içerisinde toplamda 17 köyümüzün yolları ile ilgili hiç bir sorunu kalmayacaktır, şuan içinde bulunduğumuz bölgedeki çalışmalar ise bir kaç gün içinde tamamlanmış olacaktır dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gemlik'te 35km'lik Köy Grup Yolları Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement