Gemlik'te Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Gemlik'te Ramazan Coşkusu

Gemlik\'te Ramazan Coşkusu

Gemlik Belediyesi 2014 yılı ramazan ayı kültürel etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçısı Bayram Büyükoruç, vatandaştan tam not aldı.

30.06.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Belediyesi 2014 yılı ramazan ayı kültürel etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçısı Bayram Büyükoruç, vatandaştan tam not aldı. Gemlik Belediyesi'nin 2014 yılı ramazan ayı etkinlikleri, arefe akşamına kadar devam edecek.

İskele Meydanı Festival alanında düzenlenen konser büyük ilgi görürken, tasavvuf musikisi eserlerini Gemlik halkı için seslendiren Büyükoruç ayakta alkışlandı. Gemliklilerin istek parçalarını da seslendiren ve sahnede yaklaşık iki saat kalan Bayram Büyükoruç'a Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı çiçek verdi.

RAMAZAN BAYRAMINA KADAR ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Gemlik Belediyesi'nin 2014 yılı ramazan ayı etkinlikleri arefe akşamına kadar devam edecek. Bu etkinlikler kapsamında, Karabaş-i Veli Derneği 4 Temmuz'da, Vehbi Vakkasoğlu Söyleşisi 6 Temmuz'da, Animasyon gösterimi de 7 Temmuz'da yapılacak. 11 Temmuz Cuma günü Mustafa Cihat ezgileri, 13 Temmuz'da Sinan Topçu konseri, 14 Temmuz'da Hüseyin Goncagül söyleşisi ilçe halkının izlenimine sunulacak. 11 ayın Sultanı Ramazan etkinlikleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu'nun 15 Temmuz'da sahneleyeceği "Mine Hanım" isimli oyunla devam edecek. 16 Temmuz'da İskele Meydanı Festival alanında geleneksel BORUSAN iftarı ve Mürşit Kavurmacı konseri sahne alacak.

Ünlü sanatçı Uğur Işılak'da, sevenleriyle 17 Temmuz Perşembe akşamı buluşacak. 19 Temmuz'da Veysel Bilen gösterimi, 21 Temmuz'da Türk Sineması Tiyatro gösterimi, 23 Temmuz'da da Kuran tilaveti organize edilecek. 25 Temmuz'da sahneye Roman Kültürü Araştırma ve Dayanışma Derneği çıkarken, konserler 26 Temmuz Cumartesi akşamı Sedat Uçan konseri ile tamamlanacak.

Gemlik Belediyesi Ramazan ayı geleneksel sokak iftarlarına da 1 Temmuz Salı günü Umurbey'de start verecek. Sokak iftarları kapsamında ilçenin tüm mahallelerinde ve köyden mahalleye dönüşen yeni semtlerinde vatandaşlarla birlikte iftar açılacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik'te Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement