GENAR Müdürü Mustafa Şen: Sarıgül Adaylıktan Çekilebilir - Son Dakika
Güncel

GENAR Müdürü Mustafa Şen: Sarıgül Adaylıktan Çekilebilir

A Haber'de Sevilay Yükselir'in programına konuk olan GENAR Müdürü Mustafa Şen, Mustafa Sarıgül'ün 18 Şubat'ta adaylıktan çekilebileceğini söyledi.

10.02.2014 23:26  Güncelleme: 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset programının konukları bu hafta araştırma şirketlerinden SONAR ve GENAR'ın Müdürleri Hakan Bayrakçı ve Metin Şen ile Metin Kaya ve Kezban Hatemi'ydi.

"SARIGÜL ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR"

GENAR Müdürü Mustafa Şen, programda bomba bir iddiada bulundu. Şen, CHP İstanbul adayı Mustafa Sarıgül'ün 18 Şubat'ta adaylıktan çekilebileceğini söyledi.

YÜKSELİR ŞOK OLDU

Programın sunucusu Sevilay Yükselir Sarıgül'ün adaylığının 1,5 sene önce perde arkasında bittiğini söyledi. Mustafa Şen ise araya girerek "Mustafa Sarıgül işi bitmedi, bekle ayın 18'ine kadar bekle." diyerek bomba bir iddia bulundu. Yükselir bu iddia karşısında şok oldu.

"BAYRAKÇI'DAN KASET SORUSU"

Bu konuşmaların üzerine SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, Şen'e, "Kendisi mi adaylıktan çekilebilir yoksa kaset ya da başka bir tezgah mı, komplo mu var ?" sorusunu yöneltti.

"KİMSENİN YERİ KESİN DEĞİL, SARIGÜL ADAY YAPILMAYABİLİR"

Şen, Bayrakçı'nın sorusuna "Hayır kaset değil. Parti tarafından Sarıgül aday yapılmayabilir. Buna da ben şaşırmam. Ben hayal görmüyorum. Sarıgül ile konuşulurken arkadan başka bir aday hazırlanıyordu. Bu ütopik bir iddia değil. Belirteyim bu kesin değil ama şunu ifade edeyim hiç kimse yerinden emin olmasın." yanıtını verdi.

GENAR Müdürü Mustafa Şen: Sarıgül Adaylıktan Çekilebilir
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel GENAR Müdürü Mustafa Şen: Sarıgül Adaylıktan Çekilebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ehl-i beyt soyundan: ARTIK BIZ ALEVILERI KANDIRAMAZSINIZ CHP 47 59 Yanıtla
  • ehl-i beyt soyundan: ALEVILER CHP YE OY VERMEYIN MHP DEN FETHULLAHCILARDAN ISTESINLER 32 49 Yanıtla
  • ehl-i beyt soyundan: YA ALLAH EHL-I BEYT SOYUNDAN HZ PEYGAMBERI HZ ALIYI HZ FATIMAYI HZ HASANI HZ HUSEYINI YUREKTEN SEVENLER CHP BIZI KULLANIYOR IZIN VERMEYIN... 31 48 Yanıtla
  • ehl-i beyt soyundan: HUSNU SUSLU ALEVIDIR ONU ADAY YAPAMAYIZ DEMISLER ALIN SIZE ISTE 26 45 Yanıtla
  • istanbullu: ISTANBULU INGILIZLERE HEDIYE EDER HABERINIZ VARMI HANGI INGILIZ MASONLA BALIK YEDIGINI NELER KONUSTUGUNU HAYIR BILMIYORSUNUZ... 55 13 Yanıtla
  • ehl-i beyt soyundan: BEN K.MARAS ELBISTANLIYIM ALEVIYIM... ALEVILERDEN RICA EDIYORUM CHP YI ARTIK UNUTUN YA BIR GERIYE BAKIN BIR GUN ALEVI HAKKINI SOVUNDULARMI ALEVI KELIMESI BILE AGIZLARINDAN CILMADI..CHP YE OY VERME 28 39 Yanıtla
  • ehl-i beyt soyundan: HEYYYYY CHP ALEVILERI 90 SENEDIR KULLANDINIZ OLDURDUNUZ EZDINIZ HAPISLERDE CURUTTUNUZ OY ZAMANI YALVARDINIZ YAVARDINIZ BEN DUYARLI ARTIK CHP NIN ALEVILERI KULLANDIGINI FARK EDEN ALEVI CANLARA CAGRI YAPIYORUM CHP YE VERMEYIN 25 34 Yanıtla
  • ANTİ MUHALEFET: Sarıgul sen git taksim meydanında tencereci tavacılara makarna dağıt. Yesin yesin şişsinler semirsinler. 23 31 Yanıtla
  • istanbullu: YA SIZIN BU SARIGUL DEDIGINIZ SOSYETE ADAMI AYDIN DOGAN KOC SABANCI ZUPPE HOLDINGLERIN ADAMI BU ADAM FAKIRIN YUZUNE BAKMAZ KAZANSA AKILLI OLUN...BEN LONDRADA KALIYORUM BURDAKI MASONLARLA NE ISLER CEVIRDIGINI BILMIYORSUNUZ.... 29 12 Yanıtla
  • DEMOKRAT: ÇOK NORMAL BENDE HİÇ ŞAŞIRMAM ÇEKİLSE. CHP KENDİ İÇİNDE KARMAŞA YAŞAYAN BİR PARTİ NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ SARIGÜL'ÜN ZATEN KAYBEDECEĞİ BİR YARIŞA GİRMESİNE ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM HALA ÇEKİLEBİLİR İHTİMALİNİN BU İŞİ BİLENLER TARAFINDAN SÖYLENMESİ BENİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEYENLERİN OLDUĞUNA İŞARET 17 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.


Advertisement