Genç Abdulkadir, Altınordu'nun Jokeri - Son Dakika
Spor

Genç Abdulkadir, Altınordu'nun Jokeri

Genç Abdulkadir, Altınordu\'nun Jokeri

Altınordu’nun 1461 Trabzon’dan transfer ettiği Abdulkadir Parmak, orta sahada 4 ayrı bölgede görev yapabilen bir oyuncu olarak ön plana çıktı.

03.08.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu'nun 1461 Trabzon'dan transfer ettiği Abdulkadir Parmak, orta sahada 4 ayrı bölgede görev yapabilen bir oyuncu olarak ön plana çıktı. Ümraniyespor ve 1461 Trabzon'da birer kez şampiyonluk yaşayan 22 yaşındaki oyuncu, üçüncü kupayı Altınordu'da kaldırmak istediğini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun 1461 Trabzon'dan kiraladığı Abdulkadir Parmak, bugüne kadar forma giydiği ekiplerde ön libero, forvet arkası ve her iki kanatta görev yaparak çok yönlü bir oyuncu olduğunu gösterdi. Ümraniyespor ve 1461 Trabzon'da birer kez şampiyonluk yaşayan 22 yaşındaki oyuncu, üçüncü kupayı Altınordu'da kaldırmak istediğini söyleyerek, "Çok yönlü bir oyuncu olmak ve farklı bölgelerde görev yapabilmem büyük bir avantaj. Altınordu'da da bu özelliğimi en iyi şekilde kullanacağım" dedi.

"Altınordu'da kendimi geliştirmeyi hedefliyorum"

Trabzonspor kampına katılma ihtimali nedeniyle transferinin uzadığını ancak sürekli iletişim halinde olduğunu belirten genç oyuncu, "Genç ve lig tecrübesi olan bir oyuncuyum. Bugüne kadar 1., 2. ve 3. ligde 76 maça çıktım. Geçen sezon 1461 Trabzon'da U21 Ligi, PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası dahil 35 maç oynadım. Bir önceki sezon yine 1461 Trabzon'da 32 karılaşmada forma giydim. Altınordu'da da bu istikrarlı futboluma devam edip kendimi geliştirmeyi hedefliyorum" diye konuştu.

"İstikrarlı kadro yapısı, bu zorlu ligdeki en önemli avantajımız"

Altınordu'nun kendi yapısına çok uygun bir ekip olduğunu da kaydeden Abdulkadir Parmak, "İstikrarlı kadro yapısı, bu zorlu ligdeki en önemli avantajımız. Arif Morkaya, Serkan Göksu, Erce Kardeşler, Göksu Türkdoğan, Sinan Osmanoğlu ve Erdoğan Yeşilyurt gibi en az 2 sezondur burada olan oyuncular ve bazıları 8-9 sezondur eğitim alan gençlerle birlikte olacağım. Son iki sezona göre daha geniş ve alternatifli bir kadromuz var. Bunun avantajlarını skora yansıtacağımıza inanıyorum" yorumu yaptı.

"Hedefimiz en kötü şartlarda play-off"

"Hedefimiz en kötü şartlarda play-off" açıklamasında bulunan genç orta saha oyuncusu, "Kendimi sezon sonunda Trabzon'a dönecek bir oyuncu gibi değil, seneye Süper Lig'de Altınordu forması giyecek biri gibi hazırlıyorum. Buranın sistemini gerçekten çok iyi biliyorum. Bir süre İzmir'de takımdan ayrı çalıştığım için arkadaşlarıma yeni yeni ısınıyorum. Ancak adaptasyon sürecini çabuk aşacağımı ve aradaki açığı hızla kapatacağımı düşünüyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Abdulkadir, Altınordu'nun Jokeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement