Genç Atletler 3. Oldu - Son Dakika
Güncel

Genç Atletler 3. Oldu

Genç Atletler 3. Oldu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Genç Takımı, 'Turkcell Gençler Atletizm Finali'ni üçüncü sırada tamamlayarak Bursa´ya bir kupa daha kazandırdı.

21.08.2017 13:18  Güncelleme: 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye spor Kulübü Kadın Atletizm Genç Takımı, Eskişehir´de yapılan 'Turkcell Gençler Atletizm Finali'ni üçüncü sırada tamamlayarak Bursa´ya bir kupa daha kazandırdı. 1500 m yarışlarında Tuğba Akdoğan ile birincilik, gülle atma yarışlarında Sinem Yıldırım ile birincilik, 200 m yarışlarında İpek Usta ile üçüncülük, 3000 m yarışlarında Latife Güven ile üçüncülük, 100 m ve 400 m engelli yarışlarında Cevriye Eryenen ile üçüncülük, disk atma yarışlarında Sinem Yıldırım ile üçüncülük ve cirit atma yarışlarında ise Songül Çalparmak ile üçüncülük elde eden yeşil beyazlılar, toplamda elde ettiği 95 puanla Fenerbahçe SK ve ENKA SK'nın ardından üçüncülük basamağında yer almayı başardı.

Bursa´ya büyükler kategorisinin ardından gençler kategorisinde de üçüncülük kupası getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Baş Antrenörü İshak Kaya, altyapıdan gelen yerli sporcularla ve düşük bütçeyle iyi sonuçlar kazandıklarını söyledi. Kaya, özellikle altyapıdan gelen sporcuların, gelişimlerini başarılı yarışlarla göstermesinin Büyükşehir Belediyesi´nin spor yatırımlarında doğru işler yaptığının kanıtı olduğunu vurguladı. Kupa töreninin ardından büyük mutluluk yaşayan Bursa Büyükşehir Belediyespor´un genç atletleri, objektiflere bol bol poz vererek sevinçlerini ölümsüzleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Atletler 3. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement