Genç Çifte Sürpriz Yapan Başkan Çerçioğlu Zeybek Oynadı - Son Dakika
Yerel

Genç Çifte Sürpriz Yapan Başkan Çerçioğlu Zeybek Oynadı

Genç Çifte Sürpriz Yapan Başkan Çerçioğlu Zeybek Oynadı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’de konuk olduğu düğünde genç çiftle birlikte zeybek oynayarak mutluluklarını paylaştı.

14.07.2017 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke'de konuk olduğu düğünde genç çiftle birlikte zeybek oynayarak mutluluklarını paylaştı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin kardeşi Gizem Akkentli doğum gününde hayatını Faik Polat'la birleştirdi. Gizem'in çifte mutluluğunun birde sürpriz konuğu oldu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, Topuklu Efe, Özlem Çerçioğlu, Söke'ye gelerek genç çiftin nikahını kıydı. Renkli görüntülere sahne olan nikah töreninde Başkan Çerçioğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, onunla resim çektirmek için adeta sıraya girdiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan güzeller güzeli kardeşi Edebiyat Öğretmeni Gizem Akkentli, aynı zamanda doğum günü olan 13 Temmuz'da Profesyonel Hakem ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Faik Polatla, yaşamını birleştirdi.

Doğum gününde birde nikah heyecanı yaşayan Gizem Akkentli'ye en büyük sürprizi ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptı. Çiftin nikahını kıymak üzere Söke'ye gelen Topuklu Efe, büyük bir coşku ile karşılandı. İzmir Marşı ile alana gelen Başkan Çerçioğlu'na vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Nikah töreninde Başkan Çerçioğlu'na Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz

Önceki Dönem Milletvekili M.Fatih Atay, Aski Genel.Md.Yrd. Nermin Canyurt, Söke Önceki Dönem Belediye Başkanı Necdet Özekemekçi, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri

İsmail Yerli, Levent Tuna, Barış Altıntaş, Söke Şoförler Odası Başkanı Refik Karataş da CHP Önceki Dönem İlçe Başkanları Erkan Polat, Hatice Kurban eşlik etti.

Çiftin nikah şahitliğini Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Karakoz, CHP önceki dönem Milletvekili Mehmet Fatih Atay, Söke önceki dönem Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ile damadın arkadaşı Faal Futbol Hakemi Ali Tetik yaptı. Nikah renkli görüntülere de sahne oldu. Başkan Çerçioğlu'nun Faik Polat ile evlenmek istiyor musun sorusuna gelin Gizem Akkentli, esprili bir yanıt verdi. Güzel gelin, referandum geçtiğine göre evet" dedi. Gelinin bu cevabı büyük alkış aldı.

Damadında evet cevabı ve şahitlerin onayının ardından genç çift nikah defterini imzaladı. Topuklu Efe, burada da emeğe saygısını ve vefasını yine gösterdi. Siyasi bir nezaketle Evlilik Cüzdanını genç çifte Söke Önceki Dönem Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'nin vermesini istedi. Özekmekçi, yuvayı dişi kuş yapar mantığı ile nikah defterini Gizem Akkentli Polat'a verdi. Bu nazik hareket vatandaşlardan bol alkış aldı.

Nikahın ardından Gizem Akkentli Polat'ın doğum günü de olması nedeniyle hem doğum günü hem nikah pastası kesildi.

Oldukça coşkulu ve neşeli geçen törende nikahın ardından Başkan Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Evrim Karakoz,Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,gelin ve damat zeybek oynadı. Daha sonra oyun havaları ile iyice coşan konukların tümü Çerçioğlu ile, genç çiftle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Sokakta kıyılan nikah törenine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Sökeliler halk insanı ve Aydın sevdalısı Özlem Çerçioğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta sıraya girdi. Oldukça neşeli dakikalar geçiren Başkan Çerçioğlu, vatandaşları kırmayarak hepsi ile bol bol resim çektirdikten sonra geldiği gibi aynı coşku ve sevgi seli ile törenden ayrıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Çifte Sürpriz Yapan Başkan Çerçioğlu Zeybek Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement