Genç Erkekler Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Genç Erkekler Futbol Turnuvası Sona Erdi

Genç Erkekler Futbol Turnuvası Sona Erdi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen liseler arası "Genç Erkekler Futbol Turnuvası" Sona erdi.

16.11.2012 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turnuva şampiyonu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi şampiyon olurken, Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci, Türk Telekom Anadolu Öğretmenler Lisesi ise üçüncü oldu.

Vali Lütfi Yiğenoğlu şehir stadyumunda düzenlenen turnuvaya 12 lise katıldı. Turnuva, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi arasında oynanan final maçı ile son buldu. Oynanan Final maçını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, İl Milli Eğitim şube müdürü Murat Vehbi DEMİRCAN, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Murat DEMİR, Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi müdürü Fatih KARAOĞLAN, Türk Telekom Anadolu Öğretmenler Lisesi müdürü Burhan ADIGÜZEL,okul yöneticileri ve çok sayıda öğrenci izledi.

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, ilk yarısını 2-0 önde kapattığı maçın ikinci yarısında bulduğu 3 golle maçı 5-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinin gollerini; Ömer Mengeç 3(DK'10, DK'24 VE DK'58) ve Muhammed Üldeş 2 (DK'14 ve DK' 49) kaydetti.

Final maçı sonrası düzenlenen kupa töreni ile turnuvada derece elde liselere kupaları takdim edildi.

Kupa töreninde bir konuşma Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM;" Bu güzel ve anlamlı turnuvada final maçını izlemek çok güzel. Turnuvaya katılan bütün takımlarımızı yürekten tebrik ediyoruz. Turnuvada iyi olan iki takımın mücadelesine şahit oldu. Gerçekten çok güzel bir final maçı oldu. Biz maçı izlerken büyük bir zevk aldık. Turnuva sonucunda şampiyon olan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tebrik ediyorum dedi".

Turnuvada Şampiyon olan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinin şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, ikinci olan Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin kupasını İl Milli Eğitim şube müdürü Murat Vehbi DEMİRCAN, üçüncü olan Türk Telekom Anadolu Öğretmenler Lisesinin kupasını ise Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi müdürü Murat DEMİR verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Erkekler Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement