Genç Erkekler ve Genç Kızlar Voleybol Müsabakaları - Son Dakika
Spor

Genç Erkekler ve Genç Kızlar Voleybol Müsabakaları

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce Organize Edilen 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı Genç Erkekler ve Genç Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları Oynanan Final Maçlarıyla Sona Erdi.

06.03.2011 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılı Genç Erkekler ve Genç Kızlar Voleybol Grup müsabakaları Ordu'da oynanan final maçlarıyla sona erdi.

1 Mart'ta başlayan ve oynanan final karşılaşmalarıyla sona eren şampiyonaya, 8 ilden toplam 16 ekip katılırken, müsabakalar Vali Kemal Yazıcıoğlu ve Atatürk Spor Salonlarında yapıldı. Şampiyonanın son günü kızlarda üçüncülük, dördüncülük maçı ile başlarken Tokat Niksar Gazi Lisesi Nevşehir Hacı Bektaş Kız Meslek Lisesini 3-0 mağlup ederek üçüncü oldu. Erkeklerde üçüncülük, dördüncülük maçında ise Giresun 125. Yıl Teknik Meslek Lisesi, Gümüşhane Torul Şehit Tamer Özdemir Lisesi'ni 3-0 yenerek üçüncü oldu.

Şampiyonanın kızlar final müsabakasında, Giresun Bulancak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kayseri Atatürk Kız Meslek Lisesi'ni 3-0 yenerek ederek birinci olurken, erkekler final maçı sonucunda ise Kayseri Aydınlık Evler Lisesi, Tokat Niksar Gazi Lisesini 3-2 mağlup ederek birinci oldu.

Final maçlarının ardından dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verildi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final müsabakalarını Gençlik Spor Genel Müdürlüğü temsilcileri Ilgın Çetiner ve Bülent Karaağaç, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Suat Ayaz, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Aziz Erdoğan, Ordu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Yazgı, idareciler, antrenörler, sporcular ve taraftarlar izledi.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Genç Erkekler ve Genç Kızlar Voleybol Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement