Genç esnaftan eşine ender rastlanacak insanlık örneği - Son Dakika
Yaşam

Genç esnaftan eşine ender rastlanacak insanlık örneği

Genç esnaftan eşine ender rastlanacak insanlık örneği

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde Mehmet Seyhan isimli esnaf yolda bulduğu ve içerisinde 2 bin 400 TL para ile banka kartları bulunan cüzdanı zabıtaya teslim etti.

01.11.2019 12:33  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde Mehmet Seyhan isimli esnaf yolda bulduğu ve içerisinde 2 bin 400 TL para ile banka kartları bulunan cüzdanı zabıtaya teslim etti. Genç esnaf kuruşuna dahi dokunmadan teslim ettiği para ile büyük bir insanlık örneği gösterdi.

Sarayköy' de esnaflık yapan Mehmet Seyhan örnek bir davranışa imza attı. Seyhan, yolda yürürken içerisinde 2 bin 400 TL ve banka kartlarını bulunan bir cüzdanı yolda buldu. Cüzdanı alan Seyhan, belediyeye giderek cüzdanı zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta ekipleri cüzdan sahibi 53 yaşındaki Orhan Tutak'ı bulmak için çalışma başlattı. Ardından, ekipler Tutak'ın oğlu Ali Tutak'a ulaştı. Tutak, daha sonra belediyeye gelerek cüzdanı teslim aldı.

Babası Orhan Tutak adına teşekkür eden Ali Tutak, " Bu zamanda böyle insanları görmek bizleri mutlu ediyor. Mehmet Seyhan kardeşime çok teşekkür ederim. Cüzdanı bulmak için seferber olup bizleri arayan Sarayköy Zabıta Müdürlüğü'nde görevli ekiplerine de çok teşekkür ederim" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Genç esnaftan eşine ender rastlanacak insanlık örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement