Genç Gönüllüler Köy Çocuklarını Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Genç Gönüllüler Köy Çocuklarını Sevindirdi

Gaziantep Genç Gönüllüler girişimi Araban ilçesindeki Körhacıobası köyündeki çocukları sevindirdi.

25.04.2011 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Genç Gönüllüler girişimi Araban ilçesindeki Körhacıobası köyündeki çocukları sevindirdi.

Birliktelik kuran aralarında Umutgül Kaplan, Duygu Kaleoğlu, Selami Yetkinşekerci, Enver İnanıcı, Tayfur Özyaşar, Sibel Özkalkan ve Melike Gökçek örnek bir davranış sergileyerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Araban ilçesine bağlı Körhacıobası Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine ihtiyaç yardımında bulundular.

Çocuklar duygularını, isteklerini kağıda yazdılar, genç gönüllüler çocukların isteklerini bir bir temin edip onlara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sürpriz yaptılar.

Gaziantep Genç Gönüllüler grubu olarak adlandırdıkları bir grupla köylerde aylar önce ihtiyaç taraması yapan gençler, değişik bir yöntemle her öğrenciye bir kağıda en çok istediğiniz ne ise onu yazın şeklinde bir anket yaptılar. Bu ankette her öğrenci ne istediyse yazdıkları formda istediklerini temin ederek Araban ilçesine bağlı Körhacıobası Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine ulaştırdılar.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, etkinlikte yaptığı açıklamada, adı üstünde gönüllü olan bu gençlerin yardımsever duygularına ve çocukların gözlerinde sevinçlerini algılama noktalarına baktığımızda her şey değer olduğunu belirterek, "Kendilerine kurumum adına, şahsım adına bu tür etkinliklerden dolayı kutluyorum, bu tür etkinliklerin devamını diliyorum" dedi.

Genç Gönüllülerden Enver İnanıcı, Duygu Kaleoğlu'nun önderliğinde gelişen bir program olduğunu, bunun ilk olduğunu vurgulayarak, "Körhacıobası Köyü İlköğretim Okulu'nun da ilk defa olan bir yardım kampanyasından dolayı öğrencilerimizde çok mutlu. İlk düşüncemizden dolayı bizde çok mutluyuz. Arkadaşlarımıza ve destek olanlara teşekkür ediyoruz" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genç Gönüllüler Köy Çocuklarını Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement