Genç İçin Bir Saat Derneği, Murat Nehri'nde Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Genç İçin Bir Saat Derneği, Murat Nehri'nde Çevre Temizliği Yaptı

Genç İçin Bir Saat Derneği, Murat Nehri\'nde Çevre Temizliği Yaptı

Bingöl'ün Genç ilçesinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Genç İçin Bir Saat Derneği üyeleri Murat Nehri'nde çevre temizliği yaptı. Dernek üyeleri ve gönüllüler, çevre temizliği konusunda duyarlı olunmasını istedi.

05.06.2023 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Genç ilçesinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Murat Nehri'nde çevre temizliği yaptı.

Genç İçin Bir Saat Derneği üyelerince çevrenin korunması konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla Murat Nehri kıyısında etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte nehir çevresinde biriken çöpleri toplayan dernek üyeleri ve gönüllüler, çevre temizliği konusunda duyarlı olunmasını istedi.

Dernek başkanı Anıl Korkut, gazetecilere, çevrenin korunması konusunda her bir bireyin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Murat Nehri kıyısında gerçekleştirdikleri etkinlikte 40 poşet çöp topladıklarını ifade eden Korkut, "Bugün burada Murat Nehri kıyısının kirli ve temiz halini gördük. Vatandaşlarımıza da gerekli uyarılarda bulunduk. En güzel temizlik kirletmemektir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genç İçin Bir Saat Derneği, Murat Nehri'nde Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement