Genç işadamları otizmli çocuklara moral verdi… - Son Dakika
Güncel

Genç işadamları otizmli çocuklara moral verdi…

Türkiye Genç İş Adamları Derneği Bursa Şubesi, yaptığı ekonomik faaliyetlerinin yanında yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de farkındalık yaratıyor.

31.12.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜGİAD Bursa Şubesi, otizmli çocuklar için yeni yıl kutlaması düzenledi.

Göreve geldiği günden bu yana Renk Otizm Derneği ile ortak çalışmalara imza atan TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul, YK üyeleriyle birlikte düzenlediği yeni yıl kutlamasıyla otizmli çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı.

Bursa'da pek çok kişi ve kurumla iyi bir iletişim kurarak iş yaşamı, ekonomi ve sosyal konularda faaliyet gösteren TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri otizmli çocukları unutmadı. Gerçekleştirdiği her etkinlik sonrasında sosyal sorumluluk kapsamında işbirliği yapılan Renk Otizm Derneği'nde otistik çocukların kendi elleriyle yaptığı bir tabağı hediye eden TÜGİAD Bursa Şubesi yılın son etkinliğinde Renk Otizm Derneği'nde eğitim gören otizmli çocuklarla bir araya geldi.

Bademli'de yer alan Parti Kazan'ında gerçekleşen etkinliğe TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul, Başkan Yardımcısı Ahmet Parseker, Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Meriç ve Nihal Emengen, Üye Gökhan Öztel ve Genel Koordinatör Yeşim Savaş başta olmak üzere Renk Otizm Derneği Başkanı Ferhan Özvatan, dernek yöneticileri ve dernekte eğitim gören otizmli çocuklarla aileleri katıldı.

İllüzyon gösterisiyle başlayan etkinlikte, yapılan birbirinden ilginç numaraları büyük bir merakla izleyen çocuklar, eğlenceli vakit geçirdi. İllüzyon gösterisinin ardından sahne alan Cengiz Ateş de söylediği şarkılarla keyifli dakikalar yaşattı. Yılbaşı pastasının kesildiği eğlencede, TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

Gerçekleştirilen yeni yıl kutlamasında konuşan TÜGİAD Başkanı Onur Özkul "2016 yılında Renk Otizm derneği ile yürüttüğümüz protokol kapsamında otizme dikkat çekmeye ve farkındalık yaratmaya gayret ettik. Yılın son etkinliğini de otizmli kardeşlerimizle yapmak ve yeni yıla onlarla girmek istedik. Sadece çocuklarımıza değil, onların her daim yanlarında olan ve her anlamda büyük bir desteğe ihtiyaç duyan ailelerimiz için de umarım keyifli bir gün olmuştur. Onları bir nebze de olsun neşelendirmek bizim için her şeye değer. Bizler TÜGİAD Bursa Şubesi olarak etki alanımızı genişleterek toplumda göz ardı edilmiş konulara dikkat çekmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç işadamları otizmli çocuklara moral verdi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement