Genç kadın, apartmanın bodrum katında öldürülmüştü! Odadaki kitap dikkat çekti: Kabadayıların gizemli dünyası - Son Dakika
3.Sayfa

Genç kadın, apartmanın bodrum katında öldürülmüştü! Odadaki kitap dikkat çekti: Kabadayıların gizemli dünyası

Adana'da bir apartmanın bodrum katında vurulduktan sonra sürünerek dışarı çıkıp yardım isteyen genç kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Kadının 20 yaşındaki Ekin Gökçe olduğu tespit edilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Gökçe'nin vurulduğu odadaki çekyatın üstünde duran ''Kabadayıların gizemli dünyası, babalar koğuşu" isimli kitap da dikkat çekti.

24.11.2021 14:12  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bodrum katında yaşanan olayda iddiaya göre, binanın bodrum katında ateşli silahla yaralanan genç kadın sürünerek bahçeye çıktı. O sırada balkona çıkan apartman sakinleri, bahçede genç bir kadının hareketsiz yattığını gördü.

YARALI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Bunun üzerine durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadının ateşli silahla vurulduğunu tespit etti. Ardından yaralı kadın kaldırıldığı Yüreğir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Bodrum katında vurularak öldürüldü! Genç kadının odasındaki kitap dikkat çekti: Kabadayıların gizemli dünyası

KADININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ, 3 KİŞİ GÖZALTINDA

Ölen kadının üzerinden kimlik çıkmazken, cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri kadın cinayetini çözmek için çalışma başlattı. Polis kadının vurulduğu apartmanda 3 kişiyi gözaltına aldı. Polis yaptığı çalışmada parmak izinden öldürülen kadının isminin Ekin Gökçe (20) olduğunu tespit etti.

Bodrum katında vurularak öldürüldü! Genç kadının odasındaki kitap dikkat çekti: Kabadayıların gizemli dünyası

ODADA BULUNAN KİTAP DİKKAT ÇEKTİ: KABADAYILARIN GİZEMLİ DÜNYASI

Bu arada, kadının vurulduğu bodrum katı da basın mensupları tarafından görüntülendi. Kadının iki çekyat olan bir odada vurulduğu görüldü. Kadının vurulduğu odada çekyat üzerinde "Kabadayıların gizemli dünyası, babalar koğuşu" isimli kapağında tabanca olan bir kitabın da olması dikkat çekti. Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Genç kadın, apartmanın bodrum katında öldürülmüştü! Odadaki kitap dikkat çekti: Kabadayıların gizemli dünyası
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Genç kadın, apartmanın bodrum katında öldürülmüştü! Odadaki kitap dikkat çekti: Kabadayıların gizemli dünyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement