Genç Kadını Banyoya Kilitleyip İki Saat Boyunca Tecavüz Etmeye Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Genç Kadını Banyoya Kilitleyip İki Saat Boyunca Tecavüz Etmeye Çalıştı

Antalya'da 6 yıllık arkadaşı, genç kadını banyoya kilitleyip 2 saat boyunca tecavüz etmeye çalıştı. Genç kadını 3 yerinden bıçaklayan adam, suçlamaları kabul etmedi.

18.04.2018 14:42  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 13 yıl önce kocasından boşanan kadın, 6 yıldır tanıdığı arkadaşıyla evde buluştu. Adamın alkollü olduğunu fark eden kadın onu evden kovdu. Öfkelenen adam, kadını banyoya kilitleyip bıçakladı tecavüz etmeye çalıştı. 2 saat banyoda kilitli kalan genç kadın, kaçarak kurtuldu.

KADIN, ARKADAŞININ ALKOLLÜ OLDUĞUNU GÖRÜNCE EVDEN KOVDU

13 yıl önce eşinden boşanan bir çocuk annesi güzellik uzmanı E.U., 6 yıldır tanıdığı Ç.Ç. ile evinde buluştu. Genç kadın, adamın eve alkollü halde geldiğini fark edince evden çıkardı.

Genç Kadını Banyoya Kilitleyip İki Saat Boyunca Tecavüz Etmeye Çalıştı

ÖFKELENEN ADAM, KADINI SÜRÜKLEYİP BANYOYA KİLİTLEDİ

Buna öfkelenen Ç.Ç. iddiaya göre evin kapısını kırıp içeri girdi ve kadını darp etmeye başladı. Daha sonra saçından sürüklediği E.U.'yu bıçak zoruyla banyoya kapatıp dehşeti yaşattı.

Genç Kadını Banyoya Kilitleyip İki Saat Boyunca Tecavüz Etmeye Çalıştı

"3 BIÇAK DARBESİ ALDIM O HALDE BANA SAHİP OLMAYA ÇALIŞIYORDU"

Korku dolu anları anlatan kadın, "Elindeki bıçağı rastgele sağa sola sallıyordu. Avazım çıktığı kadar bağırmaya, çığlıklar atmaya başladım ama kimse duymadı. 3 bıçak darbesi karnıma aldım. O halde saldırmaya, bana sahip olmaya çalışıyordu.

Genç Kadını Banyoya Kilitleyip İki Saat Boyunca Tecavüz Etmeye Çalıştı

"2 SAAT BOĞUŞTUK SONRA KAÇTIM"

Vücudumda diş izleri var. Aldığım her bıçak darbesini, yumruk darbesini hissediyordum. Ama o an, acı duygum kalmamıştı. Bedenime zorla sahip olmak istiyordu. Banyoda iki saat boyunca boğuştuk. Sonra bir yumrukla elindeki bıçağı düşürdüm. O sırada kaçıp kanlar içerisinde 5 kat aşağı indim. Karşı binaya sığındım. Polis çağırdık. Gerisini pek hatırlamıyorum.

"TEK TESELLİM KIZIMIN EVDE OLMAMASI"

Duruşmada olayla ilgisi bulunmadığını söylüyor ama evimin 10 farklı noktasında parmak izi var. Bıçakta parmak izi var. Vücudumda diş izleri var. Tek tesellim o gün, 15 yaşındaki kızımın evde olmamasıydı" dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Hakim karşısına çıkarılan şüpheli Ç.Ç., duruşmada, iddiaları kabul etmedi ve söz konusu saldırıyı yapmadığını savundu. Ç.Ç.'nin tutukluluk halinin devamına karar verilirken, ikinci duruşmanın 14 Mayıs'ta yapılmasına karar verildi.

(Kaynak: Sabah)

Genç Kadını Banyoya Kilitleyip İki Saat Boyunca Tecavüz Etmeye Çalıştı

Son Dakika Güncel Genç Kadını Banyoya Kilitleyip İki Saat Boyunca Tecavüz Etmeye Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • İslam : Bir kadın ve bir erkek yalnız kalırsa üçüncüsü şeytandır. 290 4 Yanıtla
  • Herkesin başkasının malında ırzında gözü var: Dikkatli olun 273 1 Yanıtla Haklı: Haklısın kardeş allah bizleri nefsimizden ve kötülerin kötülüğünden korusun 0 0
  • dobra: mıllet konusmaya gelınce namusu edebı kımseye bırakmıyor ...mılletın cogu yoldan cıkmıs yada cıkmak uzere kımse trıbunlere oynamasın neler goruyoruz artık 234 1 Yanıtla
  • Ozan: Elin adamını evine alırsan olacağı bu değilmi? 106 8 Yanıtla
  • Ortis: 6 yıldır arkadaş kalmak adamın canına tek etmiş. Birgün niyeti bozacağı belliymiş. Zaten bence bir erkekle bir kadın bence arkadaş olamaz. Dul bir bayan varsa evlenmeyi sevgili olmayı düşündüğü bir aslan, onunla birlikte olsun. Onla bunla münasebeti olmasın 105 7 Yanıtla
  • Ozkan: Hakikatten yazmicam ama bu kadinlarin beyninden suphelenmeye basladim bayan arkadasini kahve icmeyemi cagirdin eve bu kadarda salaklik olmaz ya 66 4 Yanıtla
  • Doğru: Dul bir kadını neden bir adamı içeri alıyor önce sormak lazım 59 7 Yanıtla
  • Ahsen: Kadincagiza sen evine neden aldin diyorlar. Insanlar kimseye guvenemeyecekse toplum olmanin ne anlami kaldi. Insanlar birbirine guvenip birbirlerine yardim edip koruyup kollamali ve birbirlerine guvenmeli..normal olan bu..adamin kani bozuk. Karsisindakini savunmasiz guçsuz görnce saldirmak degildir insanlik. Malesef 10 13 Yanıtla Muhammed: İnsanlar birbirine güvenmeli koruyup kollamalı ama yalnız bir kadın evine erkek alması normalmiş gibi gösterilmemeli 10 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement