Genç Kadının Bıçaklanarak Yakıldığı Olayla İlgili 1 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
3. Sayfa

Genç Kadının Bıçaklanarak Yakıldığı Olayla İlgili 1 Kişi Gözaltına Alındı

Tokat’ın Turhal ilçesinde bir kadının bıçaklanarak yaralandıktan sonra evin kundaklanarak yakılması sonucu hayatını kaybettiği olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

30.09.2017 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal ilçesinde bir kadının bıçaklanarak yaralandıktan sonra evin kundaklanarak yakılması sonucu hayatını kaybettiği olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Tokat'ın Turhal ilçesinde evli ve bir çocuk annesi Dursuniye Tunç'u (26) bıçaklayarak öldüren şahıs, kadının kaynanasını Gülcihan Köçer (50) yaraladıktan sonra evi kundaklayıp kayıplara karışmıştı. Yangından 4 aylık bebeğin dumandan etkilendiği olay sonrasında Turhal ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı çalışma sonrasında şüpheliyi İ.D'yi gözaltına aldı. İlçe emniyet müdürlüğünde sorguya alınan zanlı suçlamaları kabul etmedi.

Olay; Turhal ilçesi Mevlana Mahallesi Çamlıbel Sokak'ta kiralık iki katlı müstakil evde yaklaşık 9 yıldır ikamet eden Dursuniye Tunç ile kaynanası Gülcihan Köçer bıçaklı saldırıya uğramıştı. İki kadını bıçakla yaraladıktan sonra eve benzin döküp ateşe veren şahıs olay yerinden kaçarken, saldırıda ağır yaralanan Dursuniye Tunç hayatını kaybetmişti. Olayda yaralanan Gülcihan Köçer ve kız çocuğu ambulansla Turhal Devlet Hastanesine kaldırılırken, genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılmıştı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Genç Kadının Bıçaklanarak Yakıldığı Olayla İlgili 1 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement