Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu! - Son Dakika
Dünya

Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu!

21 yaşındaki Emily O'Connor'ın uçakta yaşadığı olay dünya basınının gündemine oturdu. Dekolteli kıyafet giydiği için uçaktan atılmakla tehdit edilen kadın, "Birmingham'dan Tenerife'ye giderken, eğer 'üzerimi örtmezsem' beni uçaktan çıkaracaklarını söylediler." dedi.

14.03.2019 22:37  Güncelleme: 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 yaşındaki Emily O'Connor'ın uçakta yaşadığı olay dünya basınının gündemine oturdu. Genç kadın dekolteli giyindiği için uçaktan atılacağı söylendi. Genç kadın kuzeninin ceketinin giyerek uçağa binebildi.

Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu!

"UYGUNSUZLUKLA SUÇLANDIM"

Emily O'Connor, 2 Mart'ta İngiltere'nin Birmingham kentinden Kanarya Adaları'na uçmak için havalimanına gitti. Thomas Cook Havayolları şirketinden bilet alan kadın, hiç beklemediği bir davranışla karşılaştı. Mürettebat, Emily O'Connor'un kıyafetini işaret etti ve kadına uçağa böyle binemeyeceğini söyledi. Yaşadığı şoke edici olayı Twitter hesabından dünyaya duyuran Emily O'Connor, şu ifadeleri kullandı: "Birmingham'dan Tenerife'ye giderken, eğer 'üzerimi örtmezsem' beni uçaktan çıkaracaklarını söylediler. 'Rahatsızlığa neden olmak' ve 'uygunsuzluk'la suçlandım. Etrafımda 4 personel vardı. Bunlar bagajımı da beni de uçaktan çıkartacaklardı."

Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu!

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Emily O'Connor, havalimanında aynı kıyafetle dolaştığını belirtti. Havalimanında sorun yaşamazken, uçağa girerken bu muameleye tabi tutulmasının saçma olduğunu vurguladı. Diğer yolculara kıyafetinden rahatsız olup olmadıklarını sordu. Yanıt gelmedi. Kuzeni ceketini verince uçağa binebildi. Daha sonra sosyal medyada skandalı anlattı. Binlerce kişi genç kadına mesajlarıyla destek verdi.

Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu!

HAVA YOLU ŞİRKETİ ÖZÜR DİLEDİ

Paylaşım, sosyal medyada viral olunca, dünyaca ünlü CNN televizyonu olayı araştırdı. Thomas Cook Havayolları'ndan CNN'e yapılan açıklamada, Emily O'Connor'a özür dilendiği bildirildi. Diğer şirketler gibi kıyafet politikaları olduğunu belirten şirket, personelinin yanlış davrandığını da itiraf etti.Ayrımcılık yapmamaya çalıştığını öne süren şirket, "Maalesef çalışanlarımız talimatlarımızı her zaman doğru algılamıyor" ifadesini kullandı. Bu haberin dünyada ses getirmesi üzerine, Emily O'Connor kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Sosyal medyayı oldukça etkin kullanan O'Connor'ın Instagram'da iki bini aşkın takipçisi var. Genç kadının Twitter'daki takipçi sayısı ise, olay sonrası artarak 3 bin 500'ü aştı.

Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu!
Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu!
Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu!

Son Dakika Dünya Genç Kadının Uçakta Yaşadığı Rezalet Dünya Gündemine Oturdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • FUNDA: Benimde fiziğim güzel olduğu için yırtmaçlı ve dekolteli elbiseleri gururla taşıyabiliyorum. Kapalı yobazlara üniversitede selam bile vermiyorum. Davul bile dengi dengine 9 47 Yanıtla 012734fb: Helal olsun Funda çok haklısın benceee:) 4 17 Batuhan İTÜ: Hay aklına bin yaşa. Bunları üniversiteye sokanda kabahat. Göz zevkim bozuluyor hem sınıfta hem kampüste. Arabistana gitsinler 4 10 Oğuz : Funda malmısin? 13 0 SÖZDE ÇAĞDAŞ: Bende bazı insanların açık olan ve bazen de insanı iğrendiren yerlerini görmek istemiyorum lakin insana ve inancına olan saygımdan ötürü hoş karşılıyorum, göz zevkin bozuluyorsa bu senin sorunun kimin nerede ne şekilde yaşayacağına senin keyfin karar vermez, Çağdaş ve Özgür yaşamı savunmak istiyorsan önce düşüncelerini esaretten kurtarmalısın, habere konu bayana yapılan ne kadar yanlışsa Arabistana gitsinler diye itham ettiğin düşünceler de bir o kadar yanlış sözde çağdaş insan!!! 1 2 Kuafor: Funda fiziğine güveniyorsunya hani çok güzel fiziğe sahipsen bikiniyle hatta anadan doğma gez kendine güvenin dahada artar hemde erkekler göz banyosu yapmış olur daha iyi olmazmı fındığını yedigimin funda sı 2 1
  • Can: En iyisini yapmış şirket 27 2 Yanıtla
  • Hmm: Bu kadar teşhirciliğe gerek var mı bilmiyorum. Fazla çıplak olmak güzel yapmaz insanı basitleştirir. 17 4 Yanıtla
  • ASLI: BENDE BİR DEFA ÜNİVERSİTEYE MİNİ ETEKLİ VE SIRTI VE GÖĞSÜ AÇIK DEKOLTEYLE GİTMİŞTİM HOCA BENİ DERSTEN ÇIKARMIŞTI. NEYMİŞ EFENDİM ERKEKLERİN DİKKATİNİ DAGITIP DERS DİNLEMELERİNE MANİ OLUYORMUŞUM DİYE. 3 11 Yanıtla
  • tolga: Çok güzel reklam yapmış ve takipçilerini arttırmış ergen..Bizde geldik ve mal bunu okuduk :) 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement