Genç Kız, Kapısı Açık Minibüsten Yola Düştü - Son Dakika
Güncel

Genç Kız, Kapısı Açık Minibüsten Yola Düştü

İstanbul'da kapısı açık şekilde ilerleyen minibüsten yola düşen genç kız, arkadan gelen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

21.05.2019 09:44  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Maltepe'de tıka basa dolu minibüste yolculuk yapan genç kız, kapısı açık şekilde ilerleyen minibüsten yola düştü. Genç kız,arkadan gelen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtulurken, kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde gerçekleşti. İçerisi tıka basa yolcu olan bir hatlı minibüs, yolda kapısı açık şekilde ilerliyordu. O sırada minibüsün içerisinde bulunan bir genç kız bir anda minibüsten düştü. Genç kız o sırada arkadan gelen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ile minibüsten inen yolcular, hemen genç kızın yardımına koştu.

GENÇ KIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Hafif yaralanan gence ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapılırken olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan genç kız, tedavi edilmek üzere ambulans ile hastaneye götürüldü.

''YAPILAN MÜDAHALELER SONUCU BİLİNCİ YERİNE GELDİ''

Olaya tanık olan bir vatandaş kazayla ilgili olarak, "Olay esnasından ben burada telefon görüşmesi yapıyordum. Minibüsten iki tane kız çocuğunun düştüğünü fark ettim. Hemen müdahalede bulundum. Bir tanesinin bileğinde yaralanma vardı diğerinin de bilinci kaybolmuştu. İlk 10 dakika esnasında yaptığımız müdahaleler sonucunda bilinci tekrar yerine geldi. Bu arada ambulans ve trafik ekiplerine haber verdik. Kapının açık olup olmadığını bilmiyorum o sırada telefonda görüşme yapıyordum. O esnada düştüğünü fark ettim sesin üzerine" dedi.

Genç Kız, Kapısı Açık Minibüsten Yola Düştü

KAMERALAR ANBEAN KAYDETTİ

Genç kızın tıka basa dolu minibüsten düşme anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde minibüs ilerlerken, genç kız bir anda yola düşüyor, çevredeki vatandaşlar ile minibüsteki yolcular da gence yardım etmek için yanlarına gidiyor.

Genç Kız, Kapısı Açık Minibüsten Yola Düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Kız, Kapısı Açık Minibüsten Yola Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ali: ilkel medeniyetlerde görünen vakalar. 2 1 Yanıtla
  • Eski minibüscü: Yıllardir yaptim bu işi nefret ettim biraktim devletin bu işe el atıp düzeltmesi lazım kaç kisinin daha canı yanacak 1 0 Yanıtla
  • DEVLET YOK: MİNİBÜSCÜLER sanırım devletin basındaki siyastcilerin ailesini fena skyrr ki zevk alıyorki bişe yapamıyolar 0 0 Yanıtla
  • 3.dünya ülkelerinde görülür.: Kamu 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement