Genç Kadın, Modeller Kadar Uzun Olabilmek İçin Bıçak Altına Yattı - Son Dakika
Dünya

Genç Kadın, Modeller Kadar Uzun Olabilmek İçin Bıçak Altına Yattı

Genç Kadın, Modeller Kadar Uzun Olabilmek İçin Bıçak Altına Yattı

Rusya'nın Volgograd kentinde yaşayan 30 yaşındaki Alexandra Transer, 1.65 santim olan boyunu 1.83 santime çıkarabilmek için bıçak altına yattı.

07.02.2015 15:46  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 yaşından beri model olmak istediğini ancak podyuma çıkmak için "fazla kısa olduğunu" söyleyen Transer, yıllarca çalışıp boy uzatma ameliyatı için gerekli olan parayı topladığını ve çektiği tüm acılara rağmen sonuçtan memnun olduğunu söyledi.

UZUN BACAKLI OLMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI

Geçirdiği ilk operasyon sonucunda dokuz ayda boyunun altı cm uzadığını söyleyen genç kadın, 2018 yılına dek iki operasyon daha geçirip boyunun "modeller kadar uzun olmasını sağlamayı başarmayı umduğunu" söyledi.

UZUN BOYLU MODEL GİBİ OLMAK İSTEMİŞ

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Transer, ameliyatlar tamamlandığında mankenlik yapamayacak kadar yaşlanmış olacağını bildiğini ancak "Yine de uzun boylu bir model gibi görüneceğini ve saçlarını sarıya boyatıp kendini bir model gibi hissedeceğini" söyledi.



Sovyetler Birliği'nin en ünlü ortopedi cerrahlarından Gavriil Ilizarov tarafından geliştirilen uzuv uzatma operasyonu kapsamında uzaması istenen kemik ameliyatla kırılıyor ve kaynama sürecinde vidalar yardımı ile yavaş yavaş açılarak uzaması sağlanıyor.
Yöntem normal şartlarda uzuvlarından biri gelişim bozukluğu ya da bir yaralanma sonucunda kısa kalan kişilerin tedavisinde kullanılıyor.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Genç Kadın, Modeller Kadar Uzun Olabilmek İçin Bıçak Altına Yattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • dijwar: kürtlerden böyle kız çıkmaz. kürt kızı bacaklarını göstermez 5 19 Yanıtla rezwan: GÖSTERMEZ DE ÇILGIN MUAMELE ÇEKER 6 0 ben: Sacmaliyan biri daha..... 0 0
  • İNFERNO: ALLAH AKIL VERSİN. MANYAK MISIN SEN KADIN. KEMİK KIRMALAR VİDA TAKMALAR FALAN. . KAFADA TAHTASI EKSİK. ÖNCE ONA BAKIM YAPTIR SEN. . 18 3 Yanıtla
  • JOH : Domuz yiye yiye beyinleri kuculmusss 15 6 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Inanmam. Cünkü kendisi de biliyorki, modeller in ömrü anca 27-28 dir. Ondan sonra seni kimse aramaz. Gec olmus ama pis olmus. 12 2 Yanıtla
  • Eşkenar dörtten: Benim boyum 23 santim çok da mutluyum 5 3 Yanıtla
  • ben: Cok cok cok Gereksiz 7 0 Yanıtla
  • ERMENİ KIZ: BOLE İNSANLAR MUTLU OLMAYAN İNSANLARDIR HEP KAFALARA BİRŞEYLER TAKARLAR BU KIZ BACAKLARDAN SONRADA BAŞKA ŞEY DEĞİŞTRMEK İSTER, PROBLEM RUHTAN GELIR PİSKOLOJİLERI BOZUK ZATEN, BEN 1 61 BOYLUYUM VE GAYET İYİ 4 0 Yanıtla
  • Sonmez: Cok gereksiz 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement