Genç kadını çalıştığı yerde öldürüp, intihara kalkıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Genç kadını çalıştığı yerde öldürüp, intihara kalkıştı

Genç kadını çalıştığı yerde öldürüp, intihara kalkıştı

Mersin'de bir şahıs, aralarında gönül ilişkisi olduğu öne sürülen akrabası 22 yaşındaki genç kadınla konuşmak için, kadının çalıştığı pastaneye gitti. Aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla önce genç kadına peş peşe ateş etti, ardından kendisi intihara kalkıştı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

26.11.2020 10:12  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus ilçesine bağlı Anıt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Elazığ'ın Maden ilçesinde güvenlik korucusu olan Sebahattin Öztürk (31), bir yakınının cenazesine katılmak üzere 4 gün önce kente geldi. Sebahattin Öztürk, bu sabah da daha önce aralarında gönül ilişkisi olduğu öne sürülen Leyla Öztürk (22) ile konuşmak için genç kızın çalıştığı pastaneye gitti.

PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

Burada iki genç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sebahattin Öztürk, yanında getirdiği tabancayı çekip, aynı zamanda akrabası olan Leyla Öztürk'e peş peşe ateş etti. Sebahattin Öztürk, ardından silahla kendisini vurarak intihara kalkıştı.

Genç kızı çalıştığı iş yerinde öldürüp, intihara kalkıştı

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, genç kızın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan Sabahattin Öztürk ise Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı haber alıp gelen gençlerin yakınları, gözyaşı döküp sinir krizleri geçirdi. Yapılan incelemenin ardından Leyla Öztürk'ün cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Genç kadını çalıştığı yerde öldürüp, intihara kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kemal çelebi: 2 bin yıl evel yüzü bayrakta iken(uygur bayrağı) 2020 de ise kadın ya mezarlıkta yada bir ömür tecrit altında.. nerden nereye.. işte emevi kültürü dediğimiz bu.. araştırın ilk kurulan türk devletinde kadının toplumdaki yerini.. bu kadın cinayetleri bir iki bin yıl daha bitmez.. 3 4 Yanıtla
  • S81: İDAM İDAM İDAM 3 2 Yanıtla
  • düşünce dünyası: Güvenlik korucusu..... 1 3 Yanıtla

Advertisement