16 Yaşındaki Kız Çocuğun Fotoğrafını Çekip Şantaj Yaptığı İddia Edilen Şahıs Linç Edilmek İstendi - Son Dakika
3.Sayfa

16 Yaşındaki Kız Çocuğun Fotoğrafını Çekip Şantaj Yaptığı İddia Edilen Şahıs Linç Edilmek İstendi

Diyarbakır'da iddiaya göre fotoğrafını çektiği 16 yaşındaki küçük kıza kendisiyle gelmesi için şantaj yapan şüpheli durumu fark eden vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

19.08.2018 12:03  Güncelleme: 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde iddiaya göre şüpheli 16 yaşındaki küçük kızın fotoğraflarını çekip, görüntüleri ailesine atmakla tehdit etti. Küçük kıza kendisiyle gelmesi için şantaj yapan zanlı durumu fark eden vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

16 Yaşındaki Kız Çocuğun Fotoğrafını Çekip Şantaj Yaptığı İddia Edilen Şahıs Linç Edilmek İstendi

RESİMLERİ AİLESİNE ATACAĞINI SÖYLEDİ

Olay, merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre fotoğrafını çektiği 16 yaşındaki kıza şantaj yapan bir şahıs, kıza kendisiyle gelmesini, gelmediği takdirde resimleri ailesine atacağını söyledi. Durumu fark eden mahalle sakinleri şüphelinin peşine düştü. Yaşanan kovalamacanın ardından yakalanan şahıs mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istendi. Tekme tokat dövülen şahsı olay yerine gelen polis ekipleri kurtardı. Yaralanan şahıs çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

16 Yaşındaki Kız Çocuğun Fotoğrafını Çekip Şantaj Yaptığı İddia Edilen Şahıs Linç Edilmek İstendi
16 Yaşındaki Kız Çocuğun Fotoğrafını Çekip Şantaj Yaptığı İddia Edilen Şahıs Linç Edilmek İstendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 16 Yaşındaki Kız Çocuğun Fotoğrafını Çekip Şantaj Yaptığı İddia Edilen Şahıs Linç Edilmek İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali yıldız: Az bile yapmışlar. keşke polise teslim etmeden önce o telefono da... Neyse 48 2 Yanıtla
  • Kadir turan: Olay tam tersi bilmeden oturduğunuz yerden yazmışsın mahalle sakinleri dediğiniz kızın ablası ve sağdan soldan topladığı üç beş soytarı şantaj yapıldığı iddia edilen kız ise diyarbakırda çıkmadığı adam kalmayan kaşarın biri bu yaşta olmasına rağmen 1 1 Yanıtla
  • Kadir turan: Olay tam tersi bilmeden oturduğunuz yerden yazmışsın mahalle sakinleri dediğiniz kızın ablası ve sağdan soldan topladığı üç beş soytarı şantaj yapıldığı iddia edilen kız ise diyarbakırda çıkmadığı adam kalmayan kaşarın biri bu yaşta olmasına rağmen 1 0 Yanıtla
  • Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı
    12:27 Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda 140 gram sentetik uyuşturucu, 409 uyuşturucu hap ve 8 gram esrar ele geçirildi. Olay sonucunda 11 şüpheli gözaltına alındı.

  • Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Yola Geçti, Sürücü 20 Metreden Aşağıya Uçmaktan Son Anda Kurtuldu
    12:26 Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Yola Geçti, Sürücü 20 Metreden Aşağıya Uçmaktan Son Anda Kurtuldu

    Zonguldak-Ankara karayolu Gökgöl Mağarası mevkisinde meydana gelen kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak karşı yola geçti. Kazada yaralanan sürücü, 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine gelen vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yol güvenliğini sağladı.

  • Düzce'de Kavşakta Meydana Gelen Kaza Sonucu 3 Kişi Yaralandı
    12:22 Düzce'de Kavşakta Meydana Gelen Kaza Sonucu 3 Kişi Yaralandı

    Düzce'de Konuralp Düzköy mevkiinde meydana gelen kazada, Selçuk B. idaresindeki bir cip ile Ayhan S. idaresindeki Kia marka cip çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan sürücüler ve bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle yol bir süreliğine tek şeritten verildi, ardından normal seyrine döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ta Taciz İddiasıyla Darp Edilen Uzman Çavuşun Mahkemede İfadesi
    12:22 Şırnak'ta Taciz İddiasıyla Darp Edilen Uzman Çavuşun Mahkemede İfadesi

    Şırnak'ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, yardım etmek amacıyla binaya girdiğini ve kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Mahkeme tarafından tutuklanan zanlı, suçlamaları kabul etmediğini ve iftira atanlardan şikayetçi olduğunu belirtti.

  • Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı
    12:20 Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı

    Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile tarım aracı çarpıştı. Kazada, patpat sürücüsü ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da horoz dövüşü iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı
    12:19 Antalya'da horoz dövüşü iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde horoz dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 5 horoz, 3 demir kafes, 7 dövüş kafesi, 1 ring ve 105 bin 925 lira nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 kişiye toplam 102 bin 80 lira ceza kesildi. Dövüştürülen horozlar veteriner tarafından muayene edildikten sonra Antalya Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
    12:18 Mağarada define faciası: 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan 3 defineci jeneratörden sızan gaz sonucu hayatını kaybetti. Şahıslardan birinin cansız bedeni mağara girişinde, ikisi de mağaranın içerisinde jandarmanın arama kurtarma köpeklerince bulundu. Definecilerin cansız bedenleri otopsi için çıkarılacak.

  • Çatalca'da Eşini Öldüren Şahsın Sosyal Medya Paylaşımları Ortaya Çıktı
    12:17 Çatalca'da Eşini Öldüren Şahsın Sosyal Medya Paylaşımları Ortaya Çıktı

    Çatalca'da tartıştığı eşi Asya Can'ı silahla vurarak öldüren Bahattin Can'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Bahattin Can'ın, ölümlü dünyada ölümsüz gibi hareket etmemek gerektiğini belirten ve şiddet içeren ifadeler kullandığı görüldü. Olay sırasında çiftin 6 yaşındaki kızlarının evde olduğu bilgisine de ulaşıldı.


Advertisement