Genç Memur-Sen'den Kurumlar Arası Futbol Müsabakası - Son Dakika
Spor

Genç Memur-Sen'den Kurumlar Arası Futbol Müsabakası

Genç Memur-Sen\'den Kurumlar Arası Futbol Müsabakası

Manisa’da Genç Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından 26 kurumun katıldığı Mehmet Akif İnan Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Manisa Devlet Hastanesi Futbol Takımı birinci oldu.

03.01.2018 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Genç Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından 26 kurumun katıldığı Mehmet Akif İnan Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Manisa Devlet Hastanesi Futbol Takımı birinci oldu.

Genç Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından Mehmet Akif İnan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası düzenlendi. Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen turnuvalarda 26 kurum kıyasıya mücadele etti. Final müsabakalarında Manisa Devlet Hastanesi Futbol Takımı ile Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Futbol Takımı mücadele ederken, Manisa Devlet Hastanesi galip ayrılan taraf oldu. Turnuvalarda Manisa Diş Hastanesine centilmenlik ödülü verilirken, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 3., Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 2., Manisa Devlet Hastanesi ise 1. oldu. Turnuva sonunda kupa töreni düzenlendi. Kupa töreninde konuşan Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İğrat, "Genç Memur-Sen tarafından organize edilen futbol turnuvalarının final maçındayız. Final maçında bir tarafımızda Manisa Devlet Hastanesi, bir tarafında ise Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü karşılaşmada yer alıyor. Devlet Hastanesini temsilen Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüzü temsilen de Müdürümüz Nurettin Aytekin takımlarına destek vermek için buradalar" dedi.

Final müsabakalarında Manisa Devlet Hastanesi takımını temsilen katılan Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici ise, "Genç Memur-Sen tarafından 26 kamu kuruluşunun katılımıyla böyle bir futbol organizasyonu düzenlendi. İl Müdürlüğüne atanalı 32 gün oldu. Böyle bir finalde de bizim Sağlık Bakanlığı'nı temsilen Manisa Devlet Hastanesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü final oynamasından gayet mutlu olduk. Tabi ki dostluk kazansın" diye konuştu.

Finalde mücadele eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin ise, "Genç Memur-Sen'e çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon oldu. Kurumlararası dostluğun, kardeşliğin pekiştirilmesi için bu tür organizasyonların bundan sonra da olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Final müsabakalarının ardından kupa törenine katılarak kurumlara destek veren AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, "Sendikamızın kurumlar arası düzenlemiş olduğu futbol turnuvasında bugün Devlet Hastanesinin birinciliği ile sonuçlandı. Ama en önemli kurumlar arası iletişim, arkadaşlık, dostluk Manisa adına bir kazanım oldu. Bu da futbol işin bahanesi. Sosyal faaliyet açısından çok şey kazandırdı diye düşünüyorum" dedi.

Turnuvada dereceye girenler protokol tarafından ödüllendirilirken, turnuvanın kupa törenine Manisa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zafer Ulusan, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa İğrat, Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Mesut Öner, Genç Memur-Sen Manisa İl Başkanı Orhan Güzel ve kurum personelleri katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Memur-Sen'den Kurumlar Arası Futbol Müsabakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement