Genç Model, Balotelli ile Yasak Aşkını İtiraf Etti - Son Dakika
Magazin

Genç Model, Balotelli ile Yasak Aşkını İtiraf Etti

Sevgilisi olduğu halde Balotelli ile birlikte olduğunu itiraf eden genç model Veronica Graf, "Onunla çok güzel vakit geçirdik. Gerçek bir erkek olduğunu hissettirdim" dedi.

29.04.2016 15:01  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A takımlarından Milan'ın yıldızı Mario Balotelli'nin düzenlediği partiye katılan genç model Veronica Graf ilginç açıklamalar yaptı.

"SADECE BİR GECELİK İLİŞKİMİZ YOKTU"

Balotelli ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden Graf, İtalyan futbolcu hakkında şok sözler sarf etti. Güzel model Graf, "Balotelli ve kardeşi hakkında her şeyi açıklamadım. Sadece bir gecelik bir ilişkimiz yoktu. Onunla çok güzel vakit geçirdik. Gerçek bir erkek olduğunu hissettirdim. Gizli bir aşk hikayemiz vardı ama hayatında başka biri olduğu için gizledik" dedi.


"MARİO BANA DÜŞKÜNDÜ"

İtalya'daki Big Brother programına katılan İtalyan güzel, "Mario bana çok düşkündü. Ancak bir seçim yapmam gerekiyordu ve ben de kariyerimi seçtim" ifadelerini kullandı.


"BANA ÇOK KIZGIN"

Balotelli ile artık görüşmediklerini dile getiren Graf, "Bana çok kızgın. Futbolculardan fazla hoşlanmam. Artık değiştiğimi hissediyorum, daha olgun biriyim" şeklinde konuştu.





Genç Model, Balotelli ile Yasak Aşkını İtiraf Etti

Son Dakika Magazin Genç Model, Balotelli ile Yasak Aşkını İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sinan: Video da Big Brother 4 Kanada ile ilgili röportaj yapılıyor, haberin başlığına bak... Burası Türkiye... Cehalet dizboyu... 5 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 2 2 Yanıtla

Advertisement