Genç MÜSİAD'dan Örnek Kampanya - Son Dakika
Güncel

Genç MÜSİAD'dan Örnek Kampanya

Genç MÜSİAD\'dan Örnek Kampanya

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu ile Kızılay arasında düzenlenen işbirliği ile gerçekleştirilen "Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır" sloganıyla kan bağış kampanyası geniş bir katılımla yapıldı.

21.02.2019 08:31  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk KızılayEge Bölgesi Kan Merkezi'nde düzenlenen kampanyaya Türk Kızılay'ı Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, Genç MÜSİAD Başkanı Muhammed Elçiboğa, Genç MÜSİAD ile MÜSİAD üyeleri katıldı.

Kan bağışının bir insanlık görevi olduğunu belirten MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Muhammed Elçiboğa, "MÜSİAD sadece bir sivil toplum kuruluşu değil sosyal sorumluluk sahibi iş insanlarının toplandığı bir kurumdur. Genç MÜSİAD ve MÜSİAD ortaklığında Kızılay kan merkezinde üyelerimizle beraber kan verme işlemini gerçekleştirdik. Kan vermek de ciddi manada sevaptır. Vücudun belki zekatıdır. Bugün verdiğimiz kan yarın öbür gün ismini, memleketini, ırkını bilmediğimiz bir kardeşimize hayat olabilir" dedi.

İzmir'deki kan stoklarının tamamlanması için gönüllü bağışçılara ihtiyaç olduğunu ve İzmir'in şu anda kendi kan ihtiyacını karşılamadığını ifade eden Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök ise "İzmir kendi kan ihtiyacını karşılayamıyor. Ne yazık ki hala iki hastanenin kan ve kan taleplerini hasta ve hasta yakınları karşılıyor. Biz İzmir'de ilk defa kan verecek 70 bin gönüllü bağışçı bulursak veya yılda iki defa kan bağışlayan yeni 35 bin kan bağışçı bulabilirsek, İzmir ili kendi kan ihtiyacını karşılayabilecek. Hiçbir hasta veya hasta yakını kan aramayacak. En önemlisi de güvenli kana ulaşacak. İzmirlilere sesleniyorum; lütfen diğer illerdeki gibi tüm hasta ve hasta yakınlarının kan aramadığı, 2019 yılında bize yakıştığı gibi gönüllü kan bağışçıları olalım. Hepimiz bir gün hasta ya da hasta yakını olabiliriz. Sadece 45 dakikalarını ayırsınlar. Kızılay merkezlerine gezici ekiplere başvursunlar. Tok karnına, bir resimli TC kimlikleriyle bağışçı olsunlar. Hepimiz bir gün hasta ya da hasta yakını olacağımız için kana ihtiyacımız olacağı için o gün o stokta kan bulabilmek için ve bu stokları tamamlayabilmek için kan bağışına davet ediyorum" diye konuştu.

Türk Kızılayı Ege Bölgesi Kan Merkezi'nin Bayraklı'daki binasında gerçekleşen kan bağışı kampanyasında konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı da sosyal sorumluluk projelerine imza atan Genç MÜSİAD üyelerini tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç MÜSİAD'dan Örnek Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement