Genç Öğretmenin Ölümü İlçeyi Yasa Boğdu - Son Dakika
Yerel

Genç Öğretmenin Ölümü İlçeyi Yasa Boğdu

Genç Öğretmenin Ölümü İlçeyi Yasa Boğdu

Geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak gittiği Oltu Devlet Hastanesi'nden Erzurum'a sevk edilen ve 4 gün sonrada vefat haberi gelen 32 yaşındaki Emrullah Aslan, ilçeyi yasa boğdu.

15.05.2012 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak gittiği Oltu Devlet Hastanesi'nden Erzurum'a sevk edilen ve 4 gün sonrada vefat haberi gelen 32 yaşındaki Emrullah Aslan, ilçeyi yasa boğdu.

Geçtiğimiz hafta aniden rahatsızlanarak gittiği Oltu Devlet Hastanesi'nde yapılan tahliller sonucu Erzurum'a sevk edilmesi uygun görülen Emrullah öğretmen yaşadığı böbrek yetmezliği nedeniyle Erzurum'da hastaneye yatırıldı. Uzun süredir uygun böbrek bulunamadığından hastalığıyla yaşamaya çalışan Aslan'ın ani şekilde rahatsızlanarak hastaneye yatmasının üzerinden tam 4 gün geçtikten sonra yaşamını yitirmesi ilçede derin üzüntüye sebep oldu.

Oltu'nun Küçükorcuk Köyü İlköğretim Okulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Aslan'ın ani vefatı milli eğitim camiasını da yasa boğarken 1,5 yıllık çiçeği burnunda öğretmen Emrullah Aslan'ın cenazesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirilerek bir tören düzenlendi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, "Ani bir şekilde kaybettiğimiz genç öğretmenimizin vefatı bizleri derinden üzmüştür. Hz. Ali'nin bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum, sözünün gereğini yerine getiren arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Aktaş, Aslan'ın ailesine maddi ve manevi her zaman destek olacaklarını söyledi. Öğretmen İsmet Güneş'in İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yaptığı duanın ardından bayrağa sarılı tabut meslektaşları ve yakınlarının omuzlarında Arslanpaşa Camiine götürüldü. Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu'nun da siyah bir çelenk gönderdiği ve iştirak ettiği cenaze namazına Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ilçedeki öğretmenler ve vatandaşlarda katıldı.

Aslan'ın cenazesi kalabalık bir cemaat eşliğinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Cankurtaran Mezarlığında toprağa verildi.

Milli Eğitim camiasını yasa boğan Oltu'nun Arıtaş Köyü nüfusuna kayıtlı olan Emrullah Aslan 1,5 yıllık öğretmen olup evli ve 2 çocuk babasıydı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Öğretmenin Ölümü İlçeyi Yasa Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement