Genç Parti'den Geri Dönüş Sinyali: Yıkılmadık Ayaktayız - Son Dakika
Güncel

Genç Parti'den Geri Dönüş Sinyali: Yıkılmadık Ayaktayız

Genç Parti İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Tahmaz, Cem Uzan'ın işaret vermesi halinde teşkilatın ayaklanacağını söyleyerek "Yıkılmadık, ayaktayız. Olası bir erken seçime hazırız." dedi.

22.06.2015 20:24  Güncelleme: 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sürgündeki iş adamı Cem Uzan'ın kurduğu Genç Parti, önümüzdeki ilk seçimde yüzde 10 barajını geçeceklerini açıkladı. KRT Haber Koordinatörü Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtlayan Genç Parti İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Tahmaz, seçimlere hazır olduklarını, Cem Uzan'dan talimat beklediklerini söyledi. Yüzde 10 seçim barajını ise aşacaklarını ifade etti.

Cem Uzan geçtiğimiz günlerde, twitter hesabından, "Tüm Türkiye'ye duyurulur: Genç Parti'nin vakti geldi, Türkiye'nin önünü tıkayanlardan bu ülkeyi kurtaracağım" şeklinde mesajlar paylaşmıştı.

İşte Ertuğrul Tahmaz'ın açıklamaları:

"YIKILMADIK AYAKTAYIZ"

"Sessiz sedasız bekliyoruz. Genel Başkanımızın vereceği talimatlar doğrultusunda hareket etmek zorundayız. O karar doğrultusunda biz herzaman hazırız, yıkılmadık, ayaktayız. Olası bir erken seçime herzaman hazırız.

"UZAN TALİMAT VERSİN TEŞKİLAT AYAKLANIR"

Genel Başkanımız talimat verdiğinde teşkilat ayaklanır, hazır hale getirilir. Partililerimiz ile bağlantımızı hiç koparmadık. Genç Parti'nin seçime girmesi siyasetteki dengeleri değiştirecektir. Değişimler olacaktır Türkiye'de, çok güzel şeyler olacak. Vakti geldi diye söylüyorsa o vakti kendisi tayin edecektir.

"İLK HEDEFİMİZ BARAJI GEÇMEK"

Genç Parti olarak hedefimiz ilk olarak meclise girmek olacaktır. Bizler 2007 seçimlerinde yüzde 17'leri bekledik fakat bazı durumlar nedeniyle bu engellendi, düşüş yaşadık ancak şimdi Türkiye'nin konjoktörü yüzde 10 barajını aşmasına müsait. Yüzde 10 barajını aşacağız. Türkiye'nin ekonomi alanında Genç Parti'ye ihtiyacı var bu alanda boşluklar var."

Genç Parti\'den Geri Dönüş Sinyali: Yıkılmadık Ayaktayız

Son Dakika Güncel Genç Parti'den Geri Dönüş Sinyali: Yıkılmadık Ayaktayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (118)

  • istanbullu: ak p oy vermeyen vatan hainidir almanların gazete mansetlerıne bakın eyy karakoyunlar 5 16 Yanıtla
  • ... : oyum sana ç. uzan 10 9 Yanıtla
  • Türk oğlu Türk: gel bu hırsızlara inat oyumu sana vereceğim!... 10 8 Yanıtla
  • Medine'li : HDP geçti bu niye geçmesinki 15 1 Yanıtla
  • oh oh suyundan da: MHP ye oy vemiştim, bir daha tövbe. Genç parti açılsın, oyum onlara. Yiyecekse birazda onlar yesin kardeşim. 10 6 Yanıtla
  • tiky: bu adam hırsız değildi adamın büyümesini istemedi bazı çevreler adamda neyi var neyi yok kaçırdı yurtdışına 11 4 Yanıtla
  • serbest piyasa: arkandayız reis :-) 10 4 Yanıtla
  • hakan : bakti ki hirsizliklar ayyuka cikmis ve deli gibi oy aliyorlar. ben de hirsizim bunlar gibi neyim eksikki diyerek siyasete tekrar girme gazi almis. :)) 11 2 Yanıtla
  • mikail: eğer buna oy veren türk çıkarsa aklına turp sıkayım ben onun 9 4 Yanıtla
  • Faruk: Hıyarım var diyene tuzlukla koşan ne kadar çok mal varmış arkadaş. 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement