Genç Pehlivanlar Kırkpınar'a Hazır - Son Dakika
Güncel

Genç Pehlivanlar Kırkpınar'a Hazır

Edirne Belediyesinin genç pehlivanları, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi katıldıkları müsabakalardan dereceyle döndü.

03.07.2018 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesinin genç pehlivanları, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi katıldıkları müsabakalardan dereceyle döndü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye adına güreşen minik sporcular, Tekirdağ ve İstanbul'daki yağlı güreşler organizasyonlarına katıldı.

Kapaklı Yağlı Güreşlerinde Kadir Karabıyıklardan minik-2 kategorisinde ikinci, teşvik-1 kategorisinde Arda Batı birinci, Caner Yaykın ikinci, ayak kategorisinde Mert Ertan üçüncü, minik-2 kategorisinde Yunus Yaykın üçüncü, tozkoparan kategorisinde de Doğuş Pınarbaşı birinci oldu.

Sultangazi Belediyesi Yağlı Güreşleri'nde ise minik-2 kategorisinde Kadir Karabıyıklardan ikincilik, teşvik-1 kategorisinde Caner Yaykın birincilik, Arda Batı ikincilik, Tahir Çiftçi üçüncülük, tozkoparan kategorisinde Doğuş Pınarbaşı üçüncülük, ayak kategorisinde ise Emre Ertan ve Mert Ertan üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Bu arada 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 13- 15 Temmuz tarihlerinde DMax kanallarından canlı olarak izlenebileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genç Pehlivanlar Kırkpınar'a Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement