Genç Polis Memurundan Acil Servis Önünde Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Genç Polis Memurundan Acil Servis Önünde Evlilik Teklifi

Genç Polis Memurundan Acil Servis Önünde Evlilik Teklifi

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru, Manisa Devlet Hastanesinde hemşire olan kız arkadaşına nöbette olduğu gece büyük bir sürpriz yaparak evlilik teklifi etti.

17.02.2018 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru, Manisa Devlet Hastanesinde hemşire olan kız arkadaşına nöbette olduğu gece büyük bir sürpriz yaparak evlilik teklifi etti. Acil servis önündeki hastane bahçesine çağrılan genç hemşire bir anda yanan meşale ve konfetiler eşliğinde kendisine evlilik teklifi eden erkek arkadaşının boynuna sarılarak 'evet' cevabını verdi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünde görevli erkek arkadaşı 30 yaşındaki polis memuru Mehmet Aygör, Manisa Devlet Hastanesinde hemşire olarak çalışan 28 yaşındaki Esma Akşehirlioğlu'na nöbetçi olduğu akşam hastane bahçesinde arkadaşları ve akrabalarıyla sürpriz hazırladı. Erkek arkadaşı tarafından telefonla hastane bahçesine çağrılan genç hemşire yanan meşale, atılan konfetiler ve 'ömrüme ömür olur musun' yazılı pankartla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Her şeyden habersiz genç hemşire erkek arkadaşının bir demet çiçek ve yüzükle birlikte yaptığı evlilik teklifine boynuna sarılarak 'evet' cevabı verdi. Çevredekilerin 'diz çökmedi' uyarılarına 'hayır diz çökmesin istemiyorum' diyen ve yaşadığı şaşkınlığı üzerinden atamayan genç hemşire kendi mesai arkadaşlarına da 'haberiniz var mıydı?' diyerek sitemde bulundu.

Genç polis memuru Aygör, kız arkadaşıyla mutlu olduklarını dile getirerek, "Tanışmamızın ardından her şey çok güzel gitti. Daha sonra evlenmeye karar verdik. Farklı bir evlenme teklifinde bulunmak istedim. Arkadaşlarımızın da fikriyle böyle bir evlenme teklifinde bulundum. İnşallah önümüzdeki yaza düğünümüz olacak" dedi.

Yaşadıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Esma Akşehirlioğlu ise, "Çok fazla şaşırdım. Hayatımda hiç bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum" diye konuştu.

Hastane bahçesinde arkadaşları, akrabaları ve vatandaşlar da genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek güzel günlerine ortak oldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Polis Memurundan Acil Servis Önünde Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Zanlı Tutuklandı
    12:34 Yalova'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, C.G. ve M.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan operasyonlarda 223,16 gram skunk, 273 ekstazi hap, 83 sentetik ecza grubu hap ve 2 hassas terazi ele geçirildi. C.G. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor
    12:32 Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor

    Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır az sayıda usta tarafından el emeğiyle yapılan ve coğrafi işarete kavuşan şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor. Şimşir kaşıklar, bakteri üretmemesi ve besin değerini düşürmemesiyle biliniyor. Yıldız, ürettiği şimşir gereçlerini müşterilere sunarak geçimini sağlıyor.

  • Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı çoğunluğu
    12:32 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı çoğunluğu

    Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı (AK Parti-MHP) 48 üye ile çoğunluğu elinde tutuyor. Mecliste AK Parti 40 üye ile sayısal olarak ilk sırada yer alıyor.

  • Ardahan'da yaralı kerkenez kuşu tedavi altına alındı
    12:31 Ardahan'da yaralı kerkenez kuşu tedavi altına alındı

    Ardahan'ın Göle ilçesindeki Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde yaralı bulunan kerkenez kuşu, tedavi edilmek üzere Ardahan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kerkenez, tedavi sonrası uçma yeteneğini kazandığında doğal yaşam alanına bırakılacak.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • NERO, turist rehberlerini 2024 turizm sezonuna hazırlıyor
    12:30 NERO, turist rehberlerini 2024 turizm sezonuna hazırlıyor

    Nevşehir Rehberler Odası (NERO), 7 ildeki turist rehberlerini seminer ve eğitimlerle 2024 turizm sezonuna hazırlıyor. NERO, yerli ve yabancı turistlere eşlik edecek rehberlere yerinde eğitim vererek rehberlik hizmetinin profesyonel sunulmasını amaçlıyor. Ayrıca, kaçak rehberlere karşı denetimler yapılıyor. Turist rehberleri heyecanlı bir şekilde yeni turizm sezonuna hazırlanıyor ve ülkenin değerlerini tanıtmak için önemli çalışmalar yapıyorlar.


Advertisement