Genç Rockçı 'Eylül Benim Ayım Olacak' dedi - Son Dakika
Güncel

Genç Rockçı 'Eylül Benim Ayım Olacak' dedi

Genç rockçılardan Hakan Ergün; Barış Manço ile İlhan Şeşen gibi iki ünlü sanatçının eserleri ve rap bir şarkıdaki düetiyle çok ses getirecek.

10.09.2019 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Rock müzik türünün genç yıldızları arasında yer alan Hakan Ergün önceki senelerde 'Kerkük Zindanı' ile birlikte 'Şaşkın' ve İlhan Şeşen'e ait olan 'Gibi Gibiyim' isimli şarkılarıyla müzik severlerin karşısında yer almıştı.

Hakan Ergün, bu ay içerisinde Barış Manço ile İlhan Şeşen'in seslendirdiği ve dillere pelesenk hale gelen iki şarkının yanı sıra Türk rap müziğin starları arasında yer alan Samet Küçük'le rap bir şarkının düetinde bulunacağıbomba gibi bir single çalışmasıyla karşımıza çıkacak.

Yeni çalışmasıyla alakalı açıklamalar gerçekleştiren Hakan Ergün; ''1 seneden fazla bir zamandan beri bu single çalışmasıyla alakalı fazlasıyla ciddi çalışmalar gerçekleştirdim. Single çalışmam esnasında Türk pop ile rock müziğinin duayen hale gelen sanatçıları arasında yer alan Ayna grubundaki değerli gitaristlerden Can Güney'in yanı sıra Gür Akad,ve Bass'ta ise Cem Gürel'le birlikte çalışma fırsatı yakalamış oldum. 2019 senesinin sonbahar ile kış dönemine bu single çalışmamla damga vuracağımı düşünmekteyim'' ifadelerine yer verdi.

Şarkı adlarını adeta bir sır gibi saklamaya devam eden Hakan Ergün bu single çalışması esnasında rap bir parçada düet yapmanın heyecanını da yaşamakta olduğu konusunda bir itirafta bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Rockçı 'Eylül Benim Ayım Olacak' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement