Genç Şairler Arel Eğitim Kurumlarında Ödüllerini Aldılar - Son Dakika
Eğitim

Genç Şairler Arel Eğitim Kurumlarında Ödüllerini Aldılar

Genç Şairler Arel Eğitim Kurumlarında Ödüllerini Aldılar

AREL Eğitim Kurumlarının Geleneksel "İstanbul Liseler Arası Şiir Yazma Yarışması Ödül Töreni" 8.Kez AREL Kolejinde Gerçekleşti.

22.03.2011 21:33  Güncelleme: 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"21 Mart Dünya Şiir Günü"nü kutlamak, şiir zevkini yaşamak ve yaşatmak amacıyla bu yıl "Aynalar ve Yüzler" temasıyla yapılan yarışma İstanbul çapında farklı birçok bölgeden katılımcılarla giderek büyüyor. Bu yıl 70 okulun katılımıyla gerçekleşen şiir yazma yarışmasında dereceye giren okullar törende açıklanarak ödülleri verildi. Dereceye giren öğrenciler ve okulları büyük heyecan ve coşku yaşadılar. AREL öğrencilerinin ödül töreninden önce yaptıkları aynalar ve yüzler gösterisi de ilgiyle izlendi.

Ödül törenine değerli jüri üyeleri Akgün AKOVA, Edip SANER, Ekrem ATAER, AREL Üniversitesi Akademisyenleri ve yarışmaya katılan okullarını temsil eden öğrenciler katıldılar. Jüri üyeleri yaptıkları konuşmalarda yazılan şiirlerden çok etkilendiklerini, gençlerin büyük ilgilerini desteklediklerini ve yazdıkları eserleri gördükten sonra geleceğe dair çok umutlandıklarını dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Genç Şairler Arel Eğitim Kurumlarında Ödüllerini Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement