Genç Yüzücüler Balkan Şampiyonası'na Katılacak - Son Dakika
Spor

Genç Yüzücüler Balkan Şampiyonası'na Katılacak

Balkan Gençler Yüzme Şampiyonası, 23-24 Nisan'da Yunanistan'ın Volos kentinde yapılacak.

14.04.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balkan Gençler Yüzme Şampiyonası, 23-24 Nisan'da Yunanistan'ın Volos kentinde yapılacak.

Türkiye, şampiyonaya 34 sporcu ve 17 antrenörün yer alacağı kafileyle katılacak. Geçen yıl Romanya'da yapılan Balkan Şampiyonası'nda 5 altın, 9 gümüş ve 8 bronz madalya kazanan Genç Milli Takım, ikinci sırada yer almıştı.

Kafilede yer alacak sporcu ve antrenörler şunlar:

Sporcular:

Ali Alexandru Kızıltan, Almina Simla Ertan, Anılcan Oktay, Arman Akça, Batuhan Hakan, Berkcan Pişmiş, Buse Topçu, Ceren Şahin, Doğacan Bayrak, Elif Özdemir, Ergecan Gezmiş, Gülşen Beste Samancı, İbrahim Berkan Çeviş, İlayda Kargın, İlya Atasay, Karahan Baysal, Kayra Dernek, Lizan Eker, Melisa Sude Gonca, Nisa Nur Ersin, Nisa Tuana Damgacı, Oktaycan Emirbayer, Öykü Cebeli, Rasim Oğulcan Gör, Serhat Kaan Aşık, Sezin Eligül, Sude Bağcı, Şevval Ayça Ay, Tunahan Çiloğlu, Tuncay Cenk Ceritoğlu, Turhan Tamay Ayvalı, Ümitcan Güreş, Yüksel Deniz Özkan, Zeynep Odabaşı.

Antrenörler:

Anka Damyadinis, Bahar Oktay, Bayram Yalçınkaya, Burak Promet, Can Şerifoğlu, Gökhan Kınna, Hakan Delibaş, İbrahim Onur Aksoy, İsa Fatih Yıldırım, Metin Vatansever, Murat Konak, Murat Önder Ölçmener, Serhat Börekçi, Serkan Atasay, Timuçin Koyaş, Tuncay Itri Vanlı, Yücel Kılıç.

İstanbul'dan 21 Nisan Perşembe günü Atatürk Havalimanı'ndan uçakla Selanik'e gidecek kafile, buradan otobüsle Volos kentine geçecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Genç Yüzücüler Balkan Şampiyonası'na Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement