Gencer: "Taraftar Desteği ile Galatasaray'ı Yeneceğiz" - Son Dakika
Spor

Gencer: "Taraftar Desteği ile Galatasaray'ı Yeneceğiz"

Gencer: "Taraftar Desteği ile Galatasaray\'ı Yeneceğiz"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, takımın deplasmanlarda oynadığı futbolun yakışmadığını ve hafta sonu sahalarında oynayacakları Galatasaray maçını taraftar desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

11.04.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, takımın deplasmanlarda oynadığı futbolun yakışmadığını ve hafta sonu sahalarında oynayacakları Galatasaray maçını taraftar desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor, puanını 33'e yükselterek ligde 12. sırada yer aldı. Kırmızı-beyazlı takım deplasmanda oynadığı 14 maçta sadece 9 puan toplayabildi. Kırmızı-beyazlılar 14 dış saha maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Antalyaspor dış sahada 10 maçtır galibiyet yüzü görmezken, son 6 mücadelede ise 4 yenilgi, 2 beraberlik alarak sadece 2 puan toplayabildi.

"DEPLASMANDA SERGİLENEN OYUN BİZE YAKIŞMIYOR"

Deplasmanda sergiledikleri mücadelenin kendilerine yakışmadığını ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, "Takımın deplasmanda sergilediği oyun bize yakışmıyor. Bize yakışmayan bir futbol sergiliyoruz. Sahamızda sergilediğimiz güzel futbolu deplasmana yansıtamıyoruz. Bu durum ne sonuca ne de puan cetveline olumlu bir şekilde yansıyor. Son Kayserispor maçında takımın sergilediği oyuna rağmen oraya kadar gelip bize destek veren taraftara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"TARAFTAR DESTEĞİ İLE GALATASARAY'I YENECEĞİZ"

Taraftar desteğiyle hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçından galip ayrılacaklarını belirten Başkan Gencer, "Tüm Antalya halkını ve taraftarlarımızı hafta sonu sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçına bekliyoruz. Nasıl ki stadımız milli maçta tamamen dolduysa, bu maçta da bizi desteklemeye gelsinler ve stadımız dolsun. Onların desteğiyle mücadeleden galip ayrılacağımıza inanıyorum. Sahamızda iyi futbol oynayan bir takımız. Galatasaray maçında seyirci rekoru kırmak istiyoruz. Seyirci desteğini arkamıza aldığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Bunun en büyük örneği ise sahamızda oynadığımız Fenerbahçe maçı. Zorlu Galatasaray maçında da taraftarımız bizi yalnız bırakmasın" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gencer: 'Taraftar Desteği ile Galatasaray'ı Yeneceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement