Gençler Akif'i Andı - Son Dakika
Güncel

Gençler Akif'i Andı

Gençler Akif\'i Andı

Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Memur-sen Kadın Komisyonu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, ortaklaşa düzenledikleri "Mehmet Akif Ersoy ve Asımın Nesli" programı ile milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u andı.

06.01.2018 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen programa Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin, Memur-sen Kadın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sibel Köprücü, Edebiyatçı-Yazar Mustafa Karakuş, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Karabulut, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Karabulut, milli şairimiz Mehmet Akif'in geçmiş yüzyıla damgasını vurmuş bir şair olduğunu ve eserlerinin gelecek nesillere ilham kaynağı oluşturacağını söyledi.

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anlatan sinevizyon gösterimi ile başlayan program, daha sonra öğrenciler tarafından okunan şiirler eşliğinde devam etti.

Daha sonra söz alan ve İslam tarihi ile alakalı önemli açıklamalar yapan Edebiyatçı-Yazar Mustafa Karakuş, yeni neslin Mehmet Akif'i çok iyi anlaması ve yaşatması gerektiğini söyledi. Milletimiz arasında birlik ve beraberlik duyguları oluşturan Mehmet Akif'in düşünce yapısını ve ilkelerinin gençlerimiz ve yeni nesiller tarafından çok iyi bilinmesi ve hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı
    17:49 AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı

    AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin'in Ardanuç ilçesinde düzenlenen mitingde Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı. Bir yurttaşın hatırlatması üzerine Çelik, yolun sağlıklı bir şekilde bağlanacağını söyledi.

  • ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    17:49 ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, eğitim, sertifika programları, öğretim, akademik ve kültürel iş birliği usul ve esaslarını kapsamaktadır. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, TÜZDEV Genel Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ile birlikte protokolü imzaladı. Altun, üstün zekalı ve dahi çocukların eğitimine dikkat çekerek, bu öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

  • Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti
    17:49 Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti

    Muş Valisi Avni Çakır, Üçevler grup köy yolunda çalışma yürüten karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Kar kalınlığının yer yer 7 metreyi bulduğu bölgede, İl Özel İdaresi ekipleri yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Vali Çakır, ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve iş makinesi operatörlerine kolaylıklar diledi. Çakır, Muş'ta 368 köy ve 217 mezra bulunduğunu belirterek, kar yağışının azalmasına rağmen ekiplerin üstün çalışmasıyla vatandaşlara mağduriyet yaşatılmadığını ifade etti.

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.


Advertisement