Gençler Eğitim Bursu için Kıyasıya Yarıştı - Son Dakika
Güncel

Gençler Eğitim Bursu için Kıyasıya Yarıştı

Gençler Eğitim Bursu için Kıyasıya Yarıştı

Deniz Tutkunları, Haliç Kongre Merkezi'nin ev sahipliğini yaptığı Golden Horn Boat Fest'te buluştu

15.05.2013 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9-12 Mayıs tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Golden Horn Boat Fest, yaz sezonu öncesi deniz tutkunları için 160 tekne, tekne ekipmanı ve aksesuarları, su sporları ve çeşitli etkinlikleri ile muhteşem bir festivale yelken açtı.

9-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Golden Horn Boat Fest, yaz sezonu öncesi deniz tutkunları için 160 tekne, tekne ekipman ve aksesuarları, su sporları ve çeşitli etkinlikleri ile Haliç'in tarihi atmosferinde muhteşem bir festivale yelken açtı.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Golden Horn Boat Fest kapsamında, deniz üzerinde tam bir görsel şölen oluşturuldu, 140'dan fazla tekne sergilendi. Teknelerin denizde sergileniyor olması ise deniz severlerin en küçük boydan mega yat boyutuna kadar bütün tekneler ile buluşmasını sağladı. Yaz sezonu öncesi mevcut teknesinin son eksiklerini tamamlamak isteyenler için ise marin ekipman firmaları da festivalde yerlerini aldı. Golden Horn Boat Fest, yaz sezonu öncesi teknesini değiştirmek isteyenler, yeni tekne siparişi vermek isteyenler ve meraklılarından yoğun ilgi gördü.

2013 ulusal ve uluslararası üretim son model teknelerle buluşma fırsatı

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Golden Horn Boat Fest kapsamında ziyaretçiler 2013 ulusal ve uluslar arası üretim son model teknelerle tanışma fırsatı yakalarken hayallerindeki tekne ile anında test seyrine çıkarak, teknenin sudaki gerçek performansını görme şansını yakaladılar. Deniz tutkunları yaz sezonu öncesi tüm tekne, ekipman ve aksesuar seçeneklerini bir arada görüp, en doğru kararı alabilme fırsatını elde ettiler.

Ayrıca fuar sırasında eğitim alanında denizci olmanın ilk şartını oluşturan temel bilgiler uygulamalı olarak verilirken, her yaş grubuna hitap eden gece ve gündüz etkinlikleriyle katılanlar ailece keyifli zaman geçirdiler.

Gençler Eğitim Bursu için Kıyasıya Yarıştı

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Boat Fest kapsamında 11 Mayıs Cumartesi günü Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü ile Vira Yatçılık tarafından planlanan ve 16 lise ekibinin katıldığı "Bilgi Cup" düzenlendi. Delphia 24 tipi dört adet eş teknenin kullanıldığı yarışın ödülü ise TED İstanbul Koleji takımının oldu. Büyük ödül ise, 4 kişilik ekibe Bilgi Üniversitesi'nden verilen 155 bin lira değerinde "Yüzde 25 Sporcu Bursu" oldu. Dereceye giren diğer ekiplere ise çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençler Eğitim Bursu için Kıyasıya Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement