Gençler Erbakan'a Ahde Vefasını Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Gençler Erbakan'a Ahde Vefasını Gösterdi

Gençler Erbakan\'a Ahde Vefasını Gösterdi

Dr. Fatih Erbakan; Hacımercan Köyü'ndeki Piknik Şöleni'nde Marmara halkıyla buluştu.

16.07.2012 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AGD Hacımercan Köyü Temsilciliği'nin Dr. Fatih Erbakan'da katılımıyla düzenlediği Piknik programı, şölen havasında gerçekleşti. Hacımercanlı gençler düzenlediği programla, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ahde vefasını gösterdi.

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) Sakarya Sapanca Hacımercan Köyü Temsilciliği'nin düzenlediği "Piknik Şöleni"; köy içinde bulunan Çiçek Aile Çay Bahçesi'nde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Baş Danışmanı ve GİK Üyesi Dr. Fatih Erbakan'da katılımıyla gerçekleşti. Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 1969 yılında 33 yaşında iken Sapanca'dan başlattığı Milli Görüş hareketine; oğlu Dr. Fatih Erbakan'da babasının 43 yıl önce ziyaret ettiği Hacımercan'a gelerek, Milli Görüş fişeğini gökyüzüne fırlattı. Yoğun sevgi seli ve çiçeklerle karşılanan Dr. Fatih Erbakan'a üzerinde "Fatih Erbakan" yazan 54 numaralı Hacımercanspor forması hediye edildi.

Marmara Bölgesi Hacımercan'a aktı

Yoğun katılımın ve izdihamın yaşandığı ve zaman zaman "Mücahit Erbakan - Fatih nerede biz oradayız" sloganlarının atıldığı programa; Devlet Eski Bakanı SP GİK üyesi İsmail Müftüoğlu, SP Rize İl eski Başkanı ve GİK üyesi Cemil Çolak, SP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşenur Tekdal, SP GİK Üyesi Ülker Kam, AGD Bursa Şube Başkanı Necati Aslan, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Tan, İstanbul Pendik İlçe Başkan yardımcısı Erhan Erdoğan ile Balıkesir, Edremit, Bursa İnegöl, Yenişehir, Söğüt, Kocaeli, Gebze, Kartepe, Dilovası, Körfez, Çayırova, Kandıra, Derince, Yalova, Bayburt, Sakarya Sapanca, Hendek'ten SP ve AGD Temsilcileri ile Kadın Kolları Temsilcileri katıldı.

Hacımercan Mücahit Erbakan" sloganıyla inledi

Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ahde vefa göstermek amacıyla yapılan programda Dr. Fatih Erbakan'ı uzun bir konvoyla Sapanca gişelerinde karşılayarak, kısa bir Sapanca turu yaptıran AGD Temsilcisi Hacımercan'lı gençler, çocukların ellerinde tuttuğu Türk Bayrakları arasında ve mehteran eşliğinde "Mücahit Erbakan" sloganıyla köy alanına getirdi. İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim'den ayetin okunmasıyla başlayan piknik şöleninde; Kartepe Mehteran Takımı konser verirken, Umut Mürare'de ezgisiyle renk kattı.

"Erbakan'ın yolunda gideceğiz"

Programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Hacımercan Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulgafur Cevher; büyük titizlikle düzenledikleri programa katılan başta Dr. Fatih Erbakan'a teşekkür ederek, her zaman Milli Görüş içerisinde olup, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yolunda gideceklerini söyledi. Başkan Cevher; konuşmasını Necip Fazıl Kısakürek'in "Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya" şiirinin mısralarıyla tamamladı.

"Biz siyaseti halka hizmet etmek için yapıyoruz"

Konuşmasında; Ahde vefa gösteren insanlar olarak Hacımercan'da bir araya geldiklerini ifade eden SP GİK üyesi Cemil ÇOLAK yaptığı konuşmasında; "Biz siyaseti birleri gibi makam ve mevki için değil, halka hizmet etmek için yapıyoruz. Tek hedefimiz insanların rahat yaşamasını sağlamaktır "dedi.

AGD'li gençler inancına sahip gençlerdir

Kurtuluş vesilesi olan şanlı Milli Görüş fişeğini Sakarya'nın Sapanca İlçesi'ne bağlı Hacımercan Köyü'nden fırlattıklarını ifade eden SP Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan; "İnşallah bu fişek Milli Görüşün sadece Türkiye'de değil, Dünya'da iktidara gelmesini vesile olur" dedi. Hacımercan Anadolu Gençlik Derneği'ne teşekkür eden Erbakan; "Düzenledikleri böyle ve anlamlı bir programla Merhum Milli Görüş Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Ahde Vefa gösteren Hacımercan Anadolu Gençlik Derneği'ni kutluyorum. İnşallah, bu birliktelik Milli Görüş'ün burada başlamasına vesile olur. Merhum liderimiz Erbakan hocamız Milli Görüş'ün bütün kurtuluşun motorudur diyordu. Bu motorun marşı da Anadolu gençleridir. AGD'li gençler; 21 yaşında İstanbul'u feth eden Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'u fatihindeki inanca sahiptir. Çanakkale'deki Seyit Onbaşı'nın 250 kiloluk mermiyi kaldırmasındaki inanca sahiptir. Çağımızın Sultanahmet ve Abdülhamit'in iman gücüne sahiptir" dedi.

Siyonistlerini tanımayan, Milli Görüşü anlayamaz ve Cihat yapamaz

Milli Görüş'ün iktidar olması için çalıştıklarını ifade eden Fatih Erbakan; "İslam da en büyük ibadet cihat ibadetidir. İslam'daki asıl amaç cihattır. Milli görüşü anlayan bir insan, Siyonistleri tanıyandır. Dünya'daki Siyonistlere karşı yapılan savaş ise cihattır. Anadolu Gençlik Derneği olarak, bu milletin evlatlarına Dünya Siyonistlerini tanıtmalıyız. Siyonistlerini tanımayan, Milli Görüşü anlayamaz ve Cihat yapamaz. Milli Görüşü de anlamak için Merhum Milli Görüş Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı tanımak gerekir. AGD gençleri 4 üniversite bitirmiş gibidir. Diğerleri sanat okulu, AGD ise harp okuludur. 'Milli Görüş, 2'inci 40 yılında 3'üncü büyük şahlanışını en kısa sürede gerçekleştirecektir" dedi" diye konuştu.

İşte dünyanın hali budur

Avrupa'nın en zengin ülkelerinden biri olan Lüksemburg'da kişi başına yıllık gelirin 100 bin dolar seviyesinde olduğunu belirten Erbakan; Afrika ülkesi Kongo'da ise kişi başına düşen milli gelirin 160 dolar olduğunu bildirdi. Siyonist devletlerin dünyada sömürü düzeni oluşturduğunu anlatan Erbakan; "'Bu paralı olanın ikisi de insan. İkisi de Cenab-ı Allah'ın kulları. Bir tanesinin eline 160 dolar geçiyor, öbürünün eline bir senede 100 bin dolar geçiyor. Arada 600 kat fark var. Bir Afrikalı insan maliyeti 200 dolar olan çok basit bir katarakt ameliyatını yaptıramadığı için hayatını kör olarak geçirmek zorunda kalıyor. Diğer taraftan Batılı bir zengin gazetelerde ve televizyonlarda geçtiğimiz sene sahip olduğum köpeklerime bir senede 1 milyon dolar para harcadığını açıklıyor. İşte bugün böyle bir dünyada yaşıyoruz. Bir tarafta açılık ve sefalet diğer tarafta refah içinde şımarıp azan imtiyazlı bir azınlık. İşte dünyanın hali budur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençler Erbakan'a Ahde Vefasını Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement