Gençler, Faber-Castell'le Hayallerini Çiziyor - Son Dakika
Güncel

Gençler, Faber-Castell'le Hayallerini Çiziyor

Faber-Castell, üçüncüsünü gerçekleştirdiği "Tek Çizgide Hayallerim" projesine başladı.

03.04.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart-16 Nisan'da 18 ilde, 21 üniversitede gençlerle bir araya gelerek, ellerini kaldırmadan tek çizgiyle hayallerini anlatmalarını isteyecek. Jürinin belirleyeceği ilk üç çizimin sahibi ise ödüllere ek olarak ERDİL YAŞAROĞLU ile çizim yapma şansı yakalayacak.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, üç yıldır üniversite gençliğiyle bir araya gelerek, onlara konuşmak yerine kendilerini çizimleriyle ifade etme fırsatı veriyor. Her şeyin kâğıda çizilen tek bir çizgiyle başlamasından ilham alan projede gençlerin düşüncelerini, duygularını ve hayallerini tek çizgide anlatmalarını isterken, böylece hayallerini milyonlarla paylaşmalarına aracı oluyor.

Faber-Castell, "Tek Çizgide Hayallerim" projesi ile bu yıl 30 Mart-16 Nisan arası Türkiye'nin 18 ilinde eş zamanlı olarak 21 üniversitede öğrencilerle buluşuyor. Öğrencilerin sosyal medya üzerinden de katılabilecekleri projede, 16 Nisan tarihine kadar toplanan "hayaller", 20 Nisan tarihinden itibaren Facebook üzerinden halk oylamasına sunulacak. Ardından en çok oy alan eserler üç kişiden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek ve ilk üç belirlenecek. Hayallerini en iyi anlatan bu gençler arasından seçilen birinci genç Iphone 6, ikinci genç Playstation 4, üçüncü isimse Ipad Mini kazanacak.

9 Mayıs tarihinde ise tüm üniversitelerden toplanan binlerce çizim arasından dereceye giren üç üniversite öğrencisi ayrıca ödül töreninde ERDİL YAŞAROĞLU ile bir araya gelerek birlikte çizim yapma imkanı da bulacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençler, Faber-Castell'le Hayallerini Çiziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement