Gençler Fidan Dikim Etkinliğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gençler Fidan Dikim Etkinliğinde Buluştu

Malatya Gençlik Federasyonu üyeleri, fidan dikti.

11.12.2018 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Gençlik Federasyonu üyeleri, fidan dikti.

Federasyon Başkanı Ramazan Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gençler Fidan Dikmede Buluşuyor" etkinliği kapsamında Darende'ye, 44 genç tarafından 444 fidan dikildiğini söyledi.

Amaçlarının gençlerle fidan dikmek olduğunu belirten Yavuz, "O duyguyu yaşamalarını ve yaşatmalarını sağlamak istedik. Etkinliğimize destek veren Malatya Orman işletme Müdürü Yakup Kalaylı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra gençler, ilçedeki Somuncu Baba türbesini ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençler Fidan Dikim Etkinliğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    14:10 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı Mahallesi'nde çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini ifade etti. İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav da çiftçilere destek verdiklerini belirtti.

  • Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Anaokulu Öğrencilerine Polislik Mesleğini Tanıttı
    14:10 Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Anaokulu Öğrencilerine Polislik Mesleğini Tanıttı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Gümüşhacıköy Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu öğrencilerine yönelik polislik mesleği tanıtım etkinliği düzenledi. Etkinlikte polisler, öğrencilere polis araçlarını, ekipmanlarını ve görevlerini anlattı. Ayrıca trafik kuralları ve güvenliği hakkında bilgi verildi ve öğrencilere broşürler dağıtıldı. Etkinlikle çocukların polislik mesleğini daha yakından tanımaları ve trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturulması amaçlandı.

  • Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum: İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok
    14:10 Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum: İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok

    Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum: İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok.

  • TRAC Balıkesir Şubesi Dünya Amatör Telsizcilik Gününü Kutladı
    14:09 TRAC Balıkesir Şubesi Dünya Amatör Telsizcilik Gününü Kutladı

    Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Balıkesir Şubesi, Dünya Amatör Telsizcilik Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Uluslararası Amatör Radyo Birliği'nin kuruluş günü olan 18 Nisan, dünya genelinde amatör telsizcilik kuruluşları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Amatör telsizciliğin iletişim gücünü bireylere veren önemli bir hobi olduğunu belirten TRAC Balıkesir Şubesi Dernek Başkan Yardımcısı Soner Targut, önümüzdeki yıl Amatör Telsizcilerin 100. yılını kutlayacaklarını ve daha kapsamlı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.

  • Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı
    14:09 Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı

    Samsun'da husumetli olduğu 3 kişiyi silahla yaralayan hırsızlık hükümlüsü, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca, hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, adli makamların işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı
    14:09 Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullananlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda B.G'nin üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan B.G, ifadesi alınmak üzere Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, seçilen muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı
    14:08 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, seçilen muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası seçilen muhtarlarla değerlendirme toplantısı yaptı. Palancıoğlu, Melikgazi için hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.


Advertisement