Gençler, Gençlik Merkezi Dönem Sonu Etkinliğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gençler, Gençlik Merkezi Dönem Sonu Etkinliğinde Buluştu

Gençler, Gençlik Merkezi Dönem Sonu Etkinliğinde Buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi'nin sergiler ve konserlerin yer aldığı kursların dönem sonu etkinliği ilgiyle izlendi.

01.01.2014 10:58  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi tarafından Genç Kart Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında kursların dönem sonu etkinliği düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, Kılıçarslan Gençlik Merkezi Müdürü Alper Oral, Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Emin Şahin, Kılıçarslan Gençlik Merkezi üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Kılıçarslan Gençlik Merkezi ebru, resim ve fotoğrafçılık kursu öğrencilerinin yaptığı eserlerden oluşan serginin açılışıyla başlayan program, enstrüman kursu öğrencilerinin halk müziği konseri ile devam etti.

Etkinliğin son bölümünde dünyaca ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Göksel Baktagir ile ses sanatçısı Eda Karaytuğ sahne aldı. Programda Göksel Baktagir ve ekibinin icra ettiği eserler ile Eda Karaytuğ'un seslendirdiği şarkılar ilgiyle takip edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençler, Gençlik Merkezi Dönem Sonu Etkinliğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement