Gençler Macera Parkurunda Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Gençler Macera Parkurunda Yarıştı

Gençler Macera Parkurunda Yarıştı

Şahinbey Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yeşil Vadi Parkı içerisinde bulunan macera parkurunda Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar arası tırmanma yarışı düzenledi.

19.05.2016 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yeşil Vadi Parkı içerisinde bulunan macera parkurunda Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar arası tırmanma yarışı düzenledi.

Gençlerin sosyal aktivitelerde daha etkin olması ve sportif aktivitelerini yapabilme alışkanlığı kazanılabilmesi adına düzenlenen yarışmaya Şahinbey ilçesindeki lise öğrencileri katıldı. Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi Parkı içerisindeki Macera Parkurunda düzenlenen yarışmada gençler doyasıya eğlenerek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Macera Parkurunun en zor etaplarından biri olan zipline ile tören alanına girerek birçok öğrenciye cesaret kazandırdı.

GENÇLERİMİZ İÇİN YENİ AKTİVİTELER DÜZENLEYECEĞİZ

Tahmazoğlu, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, "Türkiye'nin en büyük Parkı olan Yeşil Vadi Parkı içerisinde gençlerimizin adrenalin tutkusuna cevap verecek daha birçok çalışmamız var. Bu çalışmalarımız her zaman olduğu gibi devam edecektir. Bu günün anlam ve önemine göre gençlerimizi ne kadar önemsediğimizi bu etkinliğimizle görüyoruz. Tırmanma duvarında gençlerimiz bir rekabet içerisinde olup bu etkinlikler çerçevesinde yapılan yarışmaya 47 okuldan sporcular katıldı. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Bundan sonra da Yeşil Vadi parkımızda gençlerimiz için yapılacak olan yeni etkinlikler ve yeni aktiviteler için şimdiden davet ediyoruz" dedi.

DERECEYE GİREN OKULLAR

Düzenlenen yarışma sonrasında Kızlar Kategorisinde Yunus Emre Anadolu Lisesi'nden Merve Kahraman birinci olurken, Akşemseddin Anadolu Lisesi'nden Aydan Kurtoğlu ikinci, Özel Asım Kökoğlu Anadolu Lisesi'nden Sueda Serdar üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Gaziantep TOBB Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Eyüp Yıldırım birinci, Akşemseddin Anadolu Lisesinden Yunus Ergin ikinci, Yunus Emre Anadolu Lisesi'nden Mehmet Emre Güneş üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere kupanın yanı sıra eşofman takımı da hediye edildi - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Macera Parkurunda Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement