Gençlerbirliği, Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yendi - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği, Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yendi

Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u Bogdan Stancu'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Alanyaspor, ligde 7 maç sonra mağlup oldu.

16.02.2020 15:31  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, Gençlerbirliği'ni konuk etti. Mücadele konuk takımın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golü 76. dakikada Bogdan Stancu kaydetti.

Gençlerbirliği, Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yendi

ALANYASPOR HAFTAYA SİVASSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 24'e yükseltti. Ligde 7 maç sonra mağlup olan Alanyaspor ise 39 puanda kaldı.Süper Lig'de gelecek hafta Alanyaspor, Sivasspor'a konuk olacak. Gençlerbirliği, Başkent derbisinde Ankaragücü'nü ağırlayacak.

Gençlerbirliği, Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yendi
Gençlerbirliği, Alanyaspor\'u deplasmanda 1-0 yendi

Son Dakika Spor Gençlerbirliği, Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Abbas : Hasan şaş muhatabın değilse al sana Hamza oğlu muhatap olsun. En ufak bir başarın yok şimdiden havalara girdin. Yat bakalım şimdi yatabildiğin kadar.. 7 1 Yanıtla Adem: Ne oldu zorunami gitti. Adam teknik direktor, Hasan Sas yardimci antrenor. Yalanmi soylemis. 2 5
  • Bir kişi : Galatasaray maçında oynayan takıma bak. Bir de bu takıma bak. Daha başka şeyler de yazacağım da neyse... 1 0 Yanıtla

Advertisement