Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına 3 Günlük İzinden Sonra Başladı - Son Dakika
Güncel

Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına 3 Günlük İzinden Sonra Başladı

Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına 3 Günlük İzinden Sonra Başladı

Orhan Şam: "Milli Takımlardaki Arkadaşlarımla Gurur Duyuyorum"Serdar Gürler: "Alanyaspor Maçına Eksiklerimize Rağmen Çok İyi Hazırlanacağız"Uğur Çiftçi: "Alanyaspor maçından da 3 puan alacağız"Milli Maçlar nedeniyle lige verilen ara nedeniyle 3 gün izinli olan Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına Milli takımlarda bulunan 9 futbolcudan yoksun başladı.

01.09.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhan Şam: "Milli Takımlardaki Arkadaşlarımla Gurur Duyuyorum"

Serdar Gürler: "Alanyaspor Maçına Eksiklerimize Rağmen Çok İyi Hazırlanacağız"

Uğur Çiftçi: "Alanyaspor maçından da 3 puan alacağız"

Milli Maçlar nedeniyle lige verilen ara nedeniyle 3 gün izinli olan Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına Milli takımlarda bulunan 9 futbolcudan yoksun başladı. Bugün yapılan çalışmada düz koşu ve kısa pasın ardında yarı saha çift kale maçı yapan Gençlerbirliği'nde sol baldırında ağrıları olan Aydın Karabulut idmanı yarıda bıraktı. Yarı sahada oynanan çift kale maçında Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'de oynarken, Eski günlerini aratmayan futbolu ile dikkat çekti.

Gençlerbirliğinin yeni transferleri Orhan Şam, Serdar Gürler ve Uğur Çiftçi lige iyi başladıklarını ifade ederek, ilk iki haftada alınan 4 puanın çok iyi olduğunu belirttiler.

ORHAN ŞAM: "MİLLİ TAKIMLARDAKİ ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM

Gençlerbirliği alt yapısında yetişen ve bir dönem takımdan ayrı kalan Orhan Şam, Milli takımlarda 9 arkadaşının gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi: "3 futbolcumuz A Milli takıma gitti. Kardeşlerimi tekrar tebrik ediyorum. Bu onlar için daha başlangıç ve inşallah devamı gelir ve A Milli takımda kalıcı olurlar" dedi.

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Şam, "Antep galibiyeti güzel bir galibiyet. Osmanlıspor beraberliği ise kazanabilirdik ve kaybedebilirdik. Çok güzel bir maç oldu. Çok pozisyonu olan bir maçtı. Çok değişik bir maç oldu. Onlarda kazanabilirdi ama, bizde kazanabilirdik. 4 puan lige güzel bir başlangıç. Milli maç arasını iyi değerlendireceğiz ve ardından Alanyaspor maçı var. Bu maçı da kazanarak Gençlerbirliği'ni geçen yılın bir tık daha üstüne çıkarmaya çalışacağız" diye konuştu

SERDAR GÜRLER: "ALANYASPOR MAÇINA EKSİKLERİMİZE RAĞMEN ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ

Osmanlıspor karşılaşmasında Takımının ilk golünü atan Serdar Gürler ise, sezona bir galibiyet ve bir beraberlikle çok iyi başladık. Osmanlıspor maçında çok iyi bir karakter gösterdik. 2-0'dan 2-2'ye geldik. Şimdi önümüzde Alanyaspor maçı var. İlk idmanımız ve birçok Milli eksiğimiz var. Ancak, bu Gençlerbirliği ve bizim için çok iyi bir şey. Eksiklerimize rağmen çok iyi hazırlanacağız ve haftaya tam kadro hazır olacağız,"dedi

UĞUR ÇİFTÇİ: "ALANYASPOR MAÇINDAN DA 3 PUAN ALACAĞIZ

Gençlerbirliği'nin Osmanlıspor maçında 90 dakika forma giyen savunma oyuncusu Uğur Çiftçi, kamp hazırlıklarında maçlar olarak kötü başlamıştık diyerek şunları söyledi: "Kondisyon olarak kamp çok iyi geçti ve ligin ilk maçında galip geldik. İkinci hafta ise 2-0'dan gelerek çok iyi bir mücadele örneği gösterdik Osmanlıspor karşılaşmasında. Bir puan aldık. Milli maç arasında çok iyi çalışarak Alanyaspor maçından da 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Milli Takımlarda bulunan Gençlerbirliği futbolcuları şöyle:

Türkiye A Milli Takımı: İrfan Can Kahveci, Ahmet Çalık, Ahmet Oğuz

Kosova: Vedat Muriqi

Güney Afrika: Tokelo Rantie

Karadağ: Aleksander Scekiç

Romanya: Bogdan Stancu

Gine: Michel Landel

Belarus: Sıarhei Palitsevich

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına 3 Günlük İzinden Sonra Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement