Gençlerbirliği, Kaplan Yönetiminde Çalıştı - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği, Kaplan Yönetiminde Çalıştı

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına, teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde başladı.

15.12.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına, teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde başladı.

Ligin ilk yarısında kalan iki maçta Gençlerbirliği'ni çalıştıracağı açıklanan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hacettepe'nin teknik direktörü Mustafa Kaplan, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, Kaplan ile yardımcıları Medet Coşkun, Gürkan Aslan ve kaleci antrenörü Murat Akarsu'nun gözetimindeki çalışma, ısınma koşusu ve hareketleriyle başladı. Kırmızı-siyahlı futbolcuların iki gruba ayrılarak kontrol pas çalıştığı idman, koordinasyon içeren şut çalışması ve yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Tedavileri süren Doğa Kaya, Halil İbrahim Pehlivan ve Campos antrenmanda yer almadı.

Başkent temsilcisi, 20 Aralık Pazar günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına, yarın yapacağı tek antrenmanla devam edecek.

Kulüp başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Özdilek ile yollarının ayrılmasından sonra dün yapılan antrenmanda 21 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü Veysi Kamber'i görevlendirmişti. Solunum yetmezliği, zatürre ve kalp rahatsızlıkları nedeniyle GATA'da tedavi gören Cavcav, bugün ise takımı Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçına hazırlama görevini, Mustafa Kaplan'a vermişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği, Kaplan Yönetiminde Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement