-Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez Dönemi Resmen Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

-Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez Dönemi Resmen Sona Erdi

-Gençlerbirliği\'nde İbrahim Üzülmez Dönemi Resmen Sona Erdi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez bu akşam yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

07.11.2016 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez bu akşam yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Uzun süren görüşmelerin ardından taraflar anlaşarak Üzülmez'in sözleşmesini karşılıklı fesih ettiler.

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın katılmadığı toplantıya Başkan vekili Niyazi Akdaş, Arif Ölmez, Genel Sayman Sinan Gürsoy, İbrahim Üzülmez ve menejeri katıldı. Ancak taraflar arasındaki görüşme çok kısa sürdü. Alınan bilgiye göre karşılıklı şartlarda anlaşamayan taraflar düşünmek için süre istedikleri öğrenildi. Ancak, İbrahim Üzülmez'in Gençlerbirliği takımı ile yaptığı sözleşmede, taraflar tazminatsız olarak fesih yapabilir maddesi olduğu ve bu nedenle görüşmenin kısa sürdüğü ifade edildi. Tazminat alamayacak olan ve sözleşmesi 3 1 Mayıs 2017 tarihinde bitecek olan İbrahim Üzülmez'in, kalan 7 aylık maaşını istediği ve görüşmenin bu nedenle tıkandığı öğrenildi.

FESİH HİKAYESİ?

Menejer Otel ve Cavcav tesisleri arasında mekik dokudu!..

Saat 18-30 İbrahim Üzülmez tesislere geldi

İlhan Cavcav tesislerindeki görüşmeye başkan İlhan Cavcav katılmadı. Kulüp binasına gelen İbrahim Üzülmez idmana geldim diyerek yöneticilerin yanına çıktı.

Saat 18-45 Üzülmez tesislerden ayrıldı

Kısa bir süre yapılan görüşmenin ardından ayrılmakla ilgili bir açıklama yapmayan Üzülmez oteline gitti. Yönetime yakın isimlerden edinilen bilgiye göre, Üzülmez'in alacakları ile ilgili şartları olduğu ve bu nedenle görüşmenin tıkandığı ifade edildi. Saat 19-20 Üzülmez'in menejeri Cavcav tesislerine geldi

Yaklaşık yarım saat sonra kulüp binasına Üzülmez'in menejeri Emrah Yıldız geldi ve yönetimle tekrar masaya oturdu. Ancak bu görüşmede 20 dakika sürdü. Saat 19-40 Menejer Emrah Yıldız Üzülmez'in oteline gitti

Yardımcıların parası konusunda herhangi bir problem yok. Sözleşmelerindeki madde gereği üçer aylık maaşları ödenecek. İbrahim Üzülmez'in ise kalan 7 aylık maaş alacakları konusunda sıkıntı çıktı. Üzülmez maaş alacaklarının tamamını, Cavcav ise 3 aylık vermek isteyince Menejer Emrah Yıldız İbrahim Üzülmez'in oteline tekrar gitti.

Saat 20-20 İbrahim Üzülmez ve Menejeri tesislere geldi

Yöneticilerle görüşmek için Otelinden Cavcav tesislerine Menejeri Emrah Yıldız ve Yardımcısı Ümüt Şahin ile birlikte gelen İbrahim Üzülmez tekrar masaya oturdu. Yaklaşık 40 dakika süren görüşmenin ardından taraflar anlaşmaya vararak sözleşmeyi karşılıklı fesih ettiler. İbrahim Üzülmez ve Başkan vekili Niyazi Akdaş karşılıklı olarak helalleşerek birbirlerine hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. BİZİM İÇİN EN UYGUN OLAN ŞİMDİLİK KULÜPTEN AYRILMAKTI.

Fesih işlemlerinin ardından vedalaşan İbrahim Üzülmez, başkanım bana kulübün zor zamanlarında bu görevi vermişti diyerek şunları söyledi

"Bizde elimizden gelen gayreti gösterdik. Ben iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum Gençlerbirliğini. Geçen sene yaptıklarımız ortada. Bu yolda takım dokuzuncu sırada. Karşılıklı olarak oturduk ve güzel bir görüşme yaptık. Bizim için en uygun olan şimdilik kulüpten ayrılmaktı. Gençlerbirliği takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum,"dedi

Başkan Vekili Niyazi Akdaş ise yaptığı açıklamada; "Hocamıza geçmiş emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Devamı her iki tarafa da zarar verecekti. Karşılıklı anlaşarak öpüşerek dostane bir şekilde sözleşmemizi fesih ettik."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel -Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez Dönemi Resmen Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement