Gençlerbirliği'nin Antalya Kampı - Son Dakika
Yerel

Gençlerbirliği'nin Antalya Kampı

Selçuk Kılıç - Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Gençlerbirliği'nde yeni yıl eğlencesi yapıldı.

01.01.2012 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Kılıç - Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Gençlerbirliği'nde yeni yıl eğlencesi yapıldı.

Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör Fuat Çapa ve oyuncular, eşleriyle birlikte kamp yaptıkları Calista Otel'de düzenlenen yeni yıl eğlencesine katıldılar.

Otelin balo salonunda gerçekleştirilen eğlencede futbolcular, neşeli anlar geçirdiler. Kamerunlu oyuncu Herve Tum, söylediği şarkılarla da takım arkadaşlarını coşturdu.

Kulüp başkanı İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk futbolu açısından çok zor hayati kararlar alınacağı bir yıla girildiğini belirterek,

"Ama kulüplerimizin akıl ve mantığı ile ortak yolda birleşip futbolumuz için Futbol Federasyonumuzla beraber iyi kararlar alacağımızı ümit ediyorum. Yeni yılın Türk futboluna, kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ligde iyi bir sıralamada 2012 yılına girdiklerini ifade eden Cavcav, ikinci yarıda play-off'a kalmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlerbirliği'nin Antalya Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement