Gençlerden Turkcell'in Kampanyasına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Gençlerden Turkcell'in Kampanyasına Yoğun İlgi

Turkcell, Gençturkcell'lilerin Oy Kullanarak Tercih Belirttikleri ve Kendi Anketlerini Oluşturabildikleri Www.bumubumu.com Platformuna Çok Yoğun İlgi Olduğunu Duyurdu.

26.03.2011 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell, GençTurkcell'lilerin oy kullanarak tercih belirttikleri ve kendi anketlerini oluşturabildikleri www.bumubumu.com platformuna çok yoğun ilgi olduğunu ve sitede açılan toplam 50 bin ankete ve gnctrkcll kampanya sorularına ilk 20 günde 2 milyon oy geldiğini duyurdu.

İSTANBUL Turkcell, gençlik kulübü gnçtrkcll üyelerine sahip olmak istedikleri teklif ve avantajları seçme fırsatı veren ve dileyenin kendi anketini oluşturabildiği www.bumubumu.com sitesi aracılığıyla ilk 20 günde 50 bin anket sorusuna GençTurkcell'linin 2 milyon kez oy verdiğini açıkladı.

Proje kapsamında bilgi vermek üzere bir basın toplantısı düzenleyen Turkcell Grup Pazarlama Hizmetleri Fonksiyonel Grubu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu "Gençlik segmentinde liderliğimizi güçlendirerek sürdürüyoruz" dedi. Lale Saral Develioğlu, uygulamaya GençTurkcell'lilerin yoğun ilgi gösterdiklerini ve gençlerin tercihleri kapsamında bir dizi yeni kampanya başlatıldığını belirterek şu değerlendirmede bulundu:

" Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll olarak, 12 milyon üyemizi dinliyor, onlara seçme hakkı veriyor ve güçlerine güç katıyoruz. Gençlerin her fırsatta kendilerini ifade etme ve düşüncelerini paylaşma isteklerinden yola çıkarak oluşturduğumuz yeni platformumuz bumubumu.com ilk ayda beklentilerimizin çok ötesinde bir ilgi gördü. Tarife ve kampanyalardan marka işbirliklerine kadar tüm kendilerine özel kampanya ve avantajları artık gençler seçiyor. 2 milyon GençTurkcell'li oylamalarımıza katıldı, biz de onların tercihlerini hemen hayata geçirdik. Tüm gençleri kendilerini ifade etmeye, kendi kararlarını vermeye, bumubumu.com'a davet ediyoruz.Gençlere yönelik çalışmalarımızla gençlik segmentinde pazar lideri olmamızın yanında, son aylarda pazar payımızda 2 puanlık artışla liderliğimizi güçlendirerek sürdürüyoruz. Gençlerle ilgili çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu görmek bizi mutlu ediyoruz."

Develioğlu, "gnçtrkcll'in, "Bugüne kadar ne giyeceğini, ne diyeceğini, ne yiyeceğini, ne dinleyeceğini sana soran oldu mu?" diyerek başlattığı "bu mu bu mu?" sorularını www.bumubumu.com'a girerek yanıtlayan gençlerin tercihlerini önemli oranda hayata geçirdiklerini ifade etti.

- SİNEMA KAMPANYASI GERİ DÖNÜYOR-

Lale Saral Develioğlu, gnçtrkcll'in çok ilgi gören ve sinemalarda "1 bilet alana 1 bilet bedava" kampanyasının da yoğun ilgi üzerine yeniden uygulamaya konduğunu belirterek, "Ama bu konuda da karar GençTurkcell'lilerin olacak: Haftanın tüm günleri gündüz seansı mı, yoksa Pazartesi-Perşembe tüm seanslar mı anketinin sonucuna göre kampanya yeniden şekillenerek hayata geçirilecek"diye konuştu.

Develioğlu, kısa sürede yoğun ilgi gören bumubumu.com'da gnçtrkcll'in sunduğu soru seçeneklerinin yanı sıra başka sorular sormak isteyen gençlerin, hemen kendi sorularını oluşturarak arkadaşlarına ve diğer site ziyaretçilerinin oylamasına açabildiklerini söyleyerek "Sitenin açıldığı ilk 20 günde gençler kendi sorularını sordukları 50 bin anket yükledi ve kendi sorularına 1,5 milyon oy verdi" dedi.

Toplantıda aktarılan bilgiye göre, gençler kendi sordukları sorulara ilginç yanıtlar da verdiler: "Hangi ikili daha efsanedir, kurufasulye-pilav mı yoksa Michael Jackson- Freddie Mercury mi' şeklindeki soruya gençlerin yüzde 85'i kurufasulye-pilav yanıtı için oy kullandı."Gece Elbisesi için en ideal renk hangisi, kırmızı mı, siyah mı' sorusunda ise gençlerin yüzde 56'sı siyahı seçti."Deli gibi paran olsa 1 ayı nerede geçirirsin, Amerika mı, İtalya mı' sorusuna ise yüzde 62 ile ABD yanıtı verildi.(ANKA)

(NÇ/ÖMR) - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gençlerden Turkcell'in Kampanyasına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement