Gençlere, 'Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Hayır' Semineri - Son Dakika
Güncel

Gençlere, 'Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Hayır' Semineri

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırşehir Şubesince 'Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Hayır' semineri düzenlendiği bildirildi.

03.12.2018 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırşehir Şubesince 'Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Hayır' semineri düzenlendiği bildirildi.

Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme' projesi kapsamında Alparslan Türkeş Konferans Salonu'nda kentteki gençlere, zararlı alışkanlık ve bağımlılıklara yönelik çeşitli eğitim seminerleri düzenlendiği belirtildi.

Seminerde, MHP 27. Dönem Milletvekili Adayı Av. Ali Aydın Akpınar ve Ahi Evran Üniversitesi Öğr. Gör. Feyzullah Çetin'in, uyuşturucu, çeşitli zararlı maddeler ve madde bağımlılıklarına karşı bilgilenme yaptığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bağımlılık, kişinin zarar görmesine rağmen madde kullanımına devam etmesi, kullandığı maddeyi uzun süre bırakamaması, sürekli madde arayışı içinde olması, kullandığı maddeyi giderek arttırması durumudur. Madde kullanımının sağlık, suç, yargı, sosyal refah, eğitim, güvenlik, ulaşım, ülke içinde ve ülkeler arası ticaret için bir dizi doğurduğu sorunlar vardır. Madde kullanımı ve bağımlılığı bir sağlık sorunu olmakla birlikte tedavisi mümkün bir hastalıktır. Madde bağımlılığının önüne geçmek ve bu konu da farkındalık oluşturmak için yaptığımız eğitim seminerinde, lise ve üniversite teşkilatları üyelerimiz başta olmak üzere, gençler önemli kazanımlar elde ettiler."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlere, 'Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Hayır' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement