Gençlerin Eğitimine Osmangazi'den Destek - Son Dakika
Güncel

Gençlerin Eğitimine Osmangazi'den Destek

Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'ya değer katacak vizyon projelerinden olan ve ilköğretim çağındaki çocukların eğitimlerine destek vermek amacıyla oluşturulan Emek Bilgi Evi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

02.03.2019 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emek Bilgi Evi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Tarafından Açıldı

Dündar: "Çocuklarımızın Gelişimine Katkı Sağlayacak Projeler Ortaya Koyuyoruz"

Osmangazi Belediyesi'nin en önemli sosyal projelerinden biri olan ve 'Geleceği Şansa Bırakmıyoruz' düşüncesiyle hayata geçirdiği Bilgi Evleri'nin dördüncüsü olan Emek Bilgi Evi, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen törenle hizmete girdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Eğitim alanında yaptıkları çalışmalarla Türkiye'ye örnek olduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Belediye olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Mehmet Akif, Demirkapı ve Hüdavendigar Bilgi Evi'nin ardından Emek'e kazandırdığımız projenin kurdelasını kesmek çok şükür bizlere nasip oldu. Eğitimden sağlığa vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda yapılan yatırımlarla Osmangazi'de yaşam kalitemiz her geçen gün artıyor. Yaklaşık bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz Emek Bilgi Evi, çocuklarımızın araştırma yapma, soru sorma isteklerini destekleyecek. İçerisinde yer alan kütüphane, okuma salonu, atölyeler, derslikler, sergi salonu, spor salonu, kafeterya, mescit ve revir ile 7'den 77'ye tüm halkımıza hizmet verecek. İnşallah yapmış olduğumuz bu önemli projeyle çocuklarımızı ülkemizin yönetiminde ve ekonomisinde göreceğiz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise böylesine önemli bir projeyi vatandaşa kazandırdığı için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Konuşmalarının ardından protokol, açılış kurdelasını keserek Emek Bilgi Evi'ni gezdi. Başkan Dündar'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Çavuşoğlu, çocuklar ve yetişkinlerle sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlerin Eğitimine Osmangazi'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement