Gençlik Bu Zirvede Konuşuldu - Son Dakika
Güncel

Gençlik Bu Zirvede Konuşuldu

Albayrak Medya'ya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Erdem Temür'e takdim etti.

09.05.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6-8 Mayıs tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Genç Türkiye Zirvesi'nin medya sponsorluğunu Albayrak Medya üstlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi stratejik ortaklığıyla başlayan zirve kapsamında 165 ülkeden, Türkiye'nin 81 ilinden, 3 bin öğrenci bir araya geldi. 4. kez "Türkiye'nin Geleceği, Bilgi Gençliği" ana temasıyla düzenlenen etkinlik birçok önemli panele ev sahipliği yaptı.

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı, Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Turkcell Genel Müdürü, Thy Genel Müdürü, Yemeksepeti.com Kurucusu, Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni panellerde bilgilerini ziyaretçilerle paylaştı. Birçok değerli üniversitenin rektörü de zirveye konuşmacı olarak katıldı.

GERÇEK HAYAT YAZARLARI DA ZİRVEDE!

Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET; ayrıca Derin Tarih, Derin Ekonomi, Nihayet, Lokma, Cins, Skyroad ve Gerçek Hayat dergilerine ziyaretçiler abone olabildi. Gerçek Hayat Dergisi yazarları okurlarıyla bir araya geldi. Yazarlarla okurun buluştuğu zirvede, okuyucular yazarlarla sohbet etti ve bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekçi, Albayrak Medya standını ziyaret etti.

BERAT ALBAYRAK'TAN TEŞEKKÜR PLAKETİ!

Genç Türkiye Zirvesi Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. Birçok kategoride verilen ödülü, Biruni Bilim İnsanı Ödülü'nü Prof. Dr. Aziz Sancar, Cemil Meriç Yazar Ödülü'nü Murat Menteş ve Bedia Muvahhit Kadın Tiyatro Oyuncusu Ödülü'nü Demet Akbağ aldı. Ödüllerin yanı sıra Albayrak Medya'ya medya sponsoru olarak yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi. Albayrak Medya Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Erdem Temür teşekkür plaketini, Albayrak Medya adına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın elinden aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlik Bu Zirvede Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement